דיון מי רוצה להמר על מניות ...

אני מבין ששם האשכול עניין של הימור אבל בכו"ז - תנו איזה היגיון עומד אחרי ההימור שלכם

בהקשר למנייה המדוברת סיבת הירידה לא קרתה סתם
מניית סמטק (Semtech Corporation, סימול: SMTC) חוותה ירידה משמעותית לאחרונה. החברה הודיעה כי המכירות הצפויות של מוצרי CopperEdge בשנת הכספים 2026 יהיו נמוכות מההערכות הקודמות. העדכון נובע משינויים בארכיטקטורת שרתי הרשת ומשוב מלקוח מרכזי, שהצביעו על כך שלא צפויה עלייה במכירות במהלך שנת הכספים.

א"כ מה ההיגיון שהיא תעלה שוב?
אולי היא מנופחת בגלל דמיונות של אנשים שעכשיו יתבדו
כתבתי תשובה מפורטת, אבל בסוף מחקתי אותה, כי אכן מדובר בהימור, גם אם לטעמי יש בו היגיון מסוים, ואין לי שום עניין שמישהו מהחברים כאן ישא במחיר של ההימורים או של ההיגיון הכושלים שלי.

מהמרים יקרים
מישהו יודע מה המצב עם SMCi ?
הם הגישו כבר דוחות?למה מזנקת עכשיו?
אכן, ובועידה הם אמרו שיש פוטנציאל ענק בשנתיים הקרובות, אבל עדיין יש חשש במשקיעים שהם לא ישלימו את הגשת הדוחות עבור שנה שעברה (הם חייבים לדווח עד ה 25/2/2025) ולמרות שהם אומרים שהם יספיקו בכ”ז יש עדיין חשש (מכיוון שזה כבר קרה בעבר)
במידה והם יגישו עד הנ”ל המניה ככה”נ תזנק, ואם לא- היא תוסר מהבורסה.

נ.ב. אני המרתי עליה אתמול הימור כפול מכיוון שקניתי SMCX (שזה smci ממונף) וב”ה היא עלתה בתחילת היום ב20% אבל אני מכרתי בערך ברווח של 10%

שימו לב למה שקורה עם המנייה של
אינטל בימים האחרונים
חוששני שזה עליה לצורך ירידה... (כמו לפני שנה וחצי)
1739912047006.png

1739912072439.png

אכן, ובועידה הם אמרו שיש פוטנציאל ענק בשנתיים הקרובות, אבל עדיין יש חשש במשקיעים שהם לא ישלימו את הגשת הדוחות עבור שנה שעברה (הם חייבים לדווח עד ה 25/2/2025) ולמרות שהם אומרים שהם יספיקו בכ”ז יש עדיין חשש (מכיוון שזה כבר קרה בעבר)
במידה והם יגישו עד הנ”ל המניה ככה”נ תזנק, ואם לא- היא תוסר מהבורסה.

נ.ב. אני המרתי עליה אתמול הימור כפול מכיוון שקניתי SMCX (שזה smci ממונף) וב”ה היא עלתה בתחילת היום ב20% אבל אני מכרתי בערך ברווח של 10%
וזה ממשיך...

אני מהמר על ENVX (היום בלילה יש דוחות)

גילוי נאות: אני כבר מושקע בה מזמן ואני מורווח עליו די הרבה...
אבל היום קניתי עוד סכום גדול של מניות מכיוון שלדעת רוב מוחלט של האנליסטים זהו השקעה מצוינת לטווח ארוך.

אני יודע שזה 'הימור' בלבד
אבל אהבתי ממש את המשפט של מנכ"ל מיטב בזום שעשה בליל שישי האחרון
"אני הכי מרוויח ממסחר יומי
95% מפסידים ועוד 5% משקרים, ואני היחיד שנשאר מרוויח מהעמלות שמשאירים לי בנדיבות
אבל אלו הנתונים"

אבל אלו הנתונים"
[לא בדיוק מדובר פה במסחר יומי.]

אבל אלו הנתונים"
אגב המסקנות שלו היו שונות מאוד מהרוח הנושבת בפורום..
הייתי בטוח שידונו או יסכמו כאן את דבריו
טרם קרה..

אגב המסקנות שלו היו שונות מאוד מהרוח הנושבת בפורום..
הייתי בטוח שידונו או יסכמו כאן את דבריו
טרם קרה..
אתה מוזמן.
רק אולי באשכול ייעודי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה