דיון מי רוצה להמר על מניות ...

52%
זה צניחה חופשית.... (אולי צריך אשכול נפרד לשורטים ;) )

מה פורסם?
המידע היחיד שהיה בפרסום זה שהתוצאות של הניסוי תואמות לציפיות. כנראה שמכרו מניות כדי לקנות אותם במחיר של 1$ רגע לפני הזינוק ל-40$

למה נראה לי ש1.5 שח ליחידה? :unsure:
ממשיך לעלות
אני טועה??
צילום מסך 2024-12-18 195953.png

אגב, כבר ידעה בעבר שווי של 18,546 - והתרסקה.
2019 היה שווה 9.5M שקל
ב12 חודשים האחרונים הכי גבוה היה משהו קרוב ל90K שקל זה מאוד מעניין,
אחד אמר לי ששאל לאיזה מומחה למניות ואמר להתרחק כי השווי שוק מאוד נמוך
(ועוד איזה הסבר שלא הבנתי בדיוק למה להתרחק מהמניה)
אבל בשבוע שבועיים האחרונים זה עולה כל הזמן (השווי שוק)

2019 היה שווה 9.5M שקל
ב12 חודשים האחרונים הכי גבוה היה משהו קרוב ל90K שקל זה מאוד מעניין,
אחד אמר לי ששאל לאיזה מומחה למניות ואמר להתרחק כי השווי שוק מאוד נמוך
(ועוד איזה הסבר שלא הבנתי בדיוק למה להתרחק מהמניה)
אבל בשבוע שבועיים האחרונים זה עולה כל הזמן (השווי שוק)
משהוא מבין מה זה אומר ?
בגרף זה מציג מחיר של 19.80 ובמחיר המניה כתוב 9,800
צילום מסך 2024-12-25 015510.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה