- הוסף לסימניות
לדעתי זה לא הזמן להיכנס, ואין לי את הזמן לפרט את הסיבות.מה אתם אומרים על מנית טסלה?
לאיזה כיוון היא הולכת ?
נ.ב. אני מחזיק במניית טסלה.
לדעתי זה לא הזמן להיכנס, ואין לי את הזמן לפרט את הסיבות.מה אתם אומרים על מנית טסלה?
לאיזה כיוון היא הולכת ?
רק תפרט בקצרה מתי כן הזמןלדעתי זה לא הזמן להיכנס, ואין לי את הזמן לפרט את הסיבות.
נ.ב. אני מחזיק במניית טסלה.
למה ? מיטה חולה וכואינטל
לא יודע מתי כן אבל לדעתי הפוטנציאל של אילון מאסק מהקרבה שלו לטראמפ כבר כלולה במחיר ++רק תפרט בקצרה מתי כן הזמן
טסלה איננה חברת רכבים היא היום הרבה יותר מזה. המשפט החזק שלי הוא: מי שמשקיע בטסלה משקיע במאסק. והוא איש השנה בעולם בפער לכן אין גבול לטסלה. זו דעתי. המכפיל רווח וכל השאר כנראה לא רלוונטי...לא יודע מתי כן אבל לדעתי הפוטנציאל של אילון מאסק מהקרבה שלו לטראמפ כבר כלולה במחיר ++
חוץ מזה שיש הרבה טענות שהוא יהיה יותר עסוק בממשל של טראמפ מאשר בטסלה (מזכיר לכולם את הנפילה של טסלה כשהוא היה שקוע בטוויטר)
כיאה לחברה חזקה במשבר היא תצא ממנו כך או אחרת יש לה את הכוחות.למה ? מיטה חולה וכו
אין קשר למה שכתבתי.טסלה איננה חברת רכבים היא היום הרבה יותר מזה. המשפט החזק שלי הוא: מי שמשקיע בטסלה משקיע במאסק. והוא איש השנה בעולם בפער לכן אין גבול לטסלה. זו דעתי. המכפיל רווח וכל השאר כנראה לא רלוונטי...
אבל היא לאכיאה לחברה חזקה
כבר שלוש שנים שהיא לא יוצאת מהמשברכיאה לחברה חזקה במשבר היא תצא ממנו כך או אחרת יש לה את הכוחות.
עדכון סוף שנה הלועזית:TSLA
AXSM
IOVA
ASTS
PFE
| 05/03/2024 | 01/01/2025 | ||
| TSLA | 180.74 | 403.84 | 123.44% |
| AXSM | 76.62 | 84.61 | 10.43% |
| IOVA | 16.49 | 7.40 | 55.12%- |
| ASTS | 3.01 | 21.1 | 601% |
| PFE | 26.08 | 26.55 | 1.08% |
אינטל לא חזקה???אבל היא לא
תפתח בגוגל ותגיד אם היא לא חזקה!
א. שווי של חברה מעולם לא המדד הנכון להתייחס לכח שלה (חיש לי חברה שהוציאה הודעה על משהו עתידי ועלתה ב500% תוך שבועיים אז זהו מעכשיו היא כבר היא חזקה??? ואם זה לא יצליח?? אינטל הייתה חזקה ונשארה חזקה אבל עם קשיים תפקודיים.פתחתי גוגל
צפה בקובץ המצורף 1859570
צפה בקובץ המצורף 1859569
חברה חזקה לא נסחרת נמוך יותר ממה שנסחרה בשנת 1997
מובילאיי זה לא משהו שהייתי מנופף בו
לי זה קרה במניה אחרת באמיתי. פשיטת רגל של חברה עוזבת את הנאסד"ק וכו'מה המניה הזה זה מטורף, היה שווה ועכשיו כמה סנט???
Two Hands Corp
אינטל לא חזקה???
להזכירך השווי שלה כיום כנראה יותר גדול מכמה מהחברות הגדולות ביותר בארץ ביחד...
?????שווי של חברה מעולם לא המדד הנכון להתייחס לכח שלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים