שכחת אותיכל המשתמשים לפי הסדר:
@פנינה ריימונד, @112123, @sham, @אלישבע רבקה, @יש לך כנפי רוח, @Special, @עוגת בוקר, @avinewborn, @ספרית סתם,
@Green, @טאבו, @הלוואי חופש:), @מימיי, @תות, @בתימית, @אין שם פנוי- אילת, @אני:), @צדפית, @שלווה בחווה, @חריף אש, @st g,
@יודיתתתתתתת, @יש תקווה!, @שמחה שמחה, @נמש =), , @הללוקה, @דנמרק, @hehrua, @טאי דאי, @לא כמו כולם, @אלף אורות,
@gshilat, @ט.ש., @אמא לילדים מתוקים, @00:00, @דבשיה, @שקדי, @053mishmish, @יפה'לה, @צילה ויסבלום, @TamArch1,
@נעמושית, @gp1818, @yd7691, @אחד החכמים, @(:1234, @החכמה שבנשים, @נס2, @מיכל 3D, @נעמה :)
@חצקלוברינדל, @YASMIN, @אסתי כ., @ביתו של ה', @חני 0278, @אסתר דהן, @pnekodot, @משמשה, @שולחן וכיסא, @נעמה פר,
@מביאה את המשיח, @בית חדיש, @שמוחה, @הכל לטובה !!!, @בלה רוזנפלד, @טנקס, @מחזיק מפתחות, @אננס טרופי, @נעמיתוש,
@החיים מצחיקים :), @הדודה מארגנטינה, @2020AYELET, @עדן, @D123, @הכל בסדר, @בת עשרים, @123tha, @שקדיה
@רידי, @מרים אדריכל, @חדזי, @Anunimus, @יעל זלמנוביץ, @duvshany, @בייביליס, @א היימיש'ע יונגרמ'ן, @מ עיצוב, @ארישוק, @t@,
@BTM Art Studio, @אדריכלית בעתיד בעז"ה, @הציירת, @נעמי ר., @יום ראשון, @MACHAK, @דבורי ח, @אייס קרים, @אלפי תודות,
@ch miler, @ליבי נוימן, @היוש!!, @דיאלוג, @אשה https://www.prog.co.il/members/62213/
@ציפי H, @ריקי הופמן, @Tmj, @-S-, @ינח, @מי אני ומה שמי, @מקורי ביותר, @לצאת מהריבוע, @sham, @רוחמה נ, @נעליים, @בתיה כ.,
@זמני23, @פ.נ, @פופופ, @צלמת סופר מקצועית, @(: אני :).
@פייגיפ, @BIBI, @אדם מן הישוב, @DAndna, @בורג, @אילת ח, @אפרת פולי, @3D Design, @א.י.ל עיצובים, @רבקה א, @קרם נווגט, @כלי,
@+ screen, @11221212, @אמא לשניים:), @נחמהK, @חדוי כנרת, @לא ממש מקורי, @elishevart, @רותי ג, @חוחו, @stk, @י.י.ד.ש., @צמה,
@אסתר ר, @gs.
בסה"כ: 146 משתמשים!!![]()
כןאפשר להצטרף עדיין?
זה לא בדיוק אומר שצירפו פה מישהו, כן?כן
צירפתי
ניהול אתר עדיין לא חזרו עם תשובה וכל השמות פה הם לקט חמוד של כל מי שהתענין/ה בפורום.אפשר להצטרף עדיין?
כנראה שהנושא יטופל אחרי החגים
קבוצה מקצועית תהיה רק אם הניקיות תהיינה בעלות הכשרה![]()
אני מתכוונת שצירפתי לרשימה של כל המשתתפותזה לא בדיוק אומר שצירפו פה מישהו, כן?
שוב שכחת אותיכל המשתמשים לפי הסדר:
@פנינה ריימונד, @112123, @sham, @אלישבע רבקה, @יש לך כנפי רוח, @Special, @עוגת בוקר, @avinewborn, @ספרית סתם,
@Green, @טאבו, @הלוואי חופש:), @מימיי, @תות, @בתימית, @אין שם פנוי- אילת, @אני:), @צדפית, @שלווה בחווה, @חריף אש, @st g,
@יודיתתתתתתת, @יש תקווה!, @שמחה שמחה, @נמש =), , @הללוקה, @דנמרק, @hehrua, @טאי דאי, @לא כמו כולם, @אלף אורות,
@gshilat, @ט.ש., @אמא לילדים מתוקים, @00:00, @דבשיה, @שקדי, @053mishmish, @יפה'לה, @צילה ויסבלום, @TamArch1,
@נעמושית, @gp1818, @yd7691, @אחד החכמים, @(:1234, @החכמה שבנשים, @נס2, @מיכל 3D, @נעמה :)
@חצקלוברינדל, @YASMIN, @אסתי כ., @ביתו של ה', @חני 0278, @אסתר דהן, @pnekodot, @משמשה, @שולחן וכיסא, @נעמה פר,
@מביאה את המשיח, @בית חדיש, @שמוחה, @הכל לטובה !!!, @בלה רוזנפלד, @טנקס, @מחזיק מפתחות, @אננס טרופי, @נעמיתוש,
@החיים מצחיקים :), @הדודה מארגנטינה, @2020AYELET, @עדן, @D123, @הכל בסדר, @בת עשרים, @123tha, @שקדיה
@רידי, @מרים אדריכל, @חדזי, @Anunimus, @יעל זלמנוביץ, @duvshany, @בייביליס, @א היימיש'ע יונגרמ'ן, @מ עיצוב, @ארישוק, @t@,
@BTM Art Studio, @אדריכלית בעתיד בעז"ה, @הציירת, @נעמי ר., @יום ראשון, @MACHAK, @דבורי ח, @אייס קרים, @אלפי תודות,
@ch miler, @ליבי נוימן, @היוש!!, @דיאלוג, @אשה https://www.prog.co.il/members/62213/
@ציפי H, @ריקי הופמן, @Tmj, @-S-, @ינח, @מי אני ומה שמי, @מקורי ביותר, @לצאת מהריבוע, @sham, @רוחמה נ, @נעליים, @בתיה כ.,
@זמני23, @פ.נ, @פופופ, @צלמת סופר מקצועית, @(: אני :).
@פייגיפ, @BIBI, @אדם מן הישוב, @DAndna, @בורג, @אילת ח, @אפרת פולי, @3D Design, @א.י.ל עיצובים, @רבקה א, @קרם נווגט, @כלי,
@+ screen, @11221212, @אמא לשניים:), @נחמהK, @חדוי כנרת, @לא ממש מקורי, @elishevart, @רותי ג, @חוחו, @stk, @י.י.ד.ש., @צמה,@אסתר ר, @gs, @חני פולק, מיכל חגירה, איזה שם?, אשכרה.
בסה"כ: 150 משתמשים!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //