מאירה מהמרכז
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
זה יוצא 340 אם אנחנו קבוצה של 10 נשים, משהי רוצה להצטרף אלי?
כדאי שתעלי פרטים כמו תאריך, שעה וכו'.באירוע של אם הדרך לנשים הסובלות מהיפראמזיס- בחילות והקאות קיצוניות במצב
המחיר לאחת הוא 450 ואם זה קבוצה זה זול משמעותיתתתת
צודקת, עדיין שווה לי את ההנחה הזוזה במקום 375 סה"כ 25 ש"ח הנחה
בעיקרון אני רוצה להשתתף
אבל אני צריכה להחליט יותר קרוב לבדוק אם יש לי אפשרות טכנית איפה להשאיר ילדים וכו'
וזה גם תלוי אם יהיה לי עם מי כי לא כיף להגיע לבד
האירוע בי"ט אדר בבניני האומה, יום ארוך מתחיל ב15:00 עד 22:30 בלילה.כדאי שתעלי פרטים כמו תאריך, שעה וכו'.
לא כולן יודעות על מה מדובר.
drive.google.com
מחיר הזוי....זה יוצא 340 אם אנחנו קבוצה של 10 נשים, משהי רוצה להצטרף אלי?
זה יקר,מחיר הזוי....
במחיר נמוך יותר אשקול להשתתף, בתור הייג'ית.
עדיין, עבורי זה מחסום.זה יקר,
אבל זה 7.5 שעות!!!
עם מלכהלי דברתי מראשמלכהלי גרף שומרת לך מקום בקבוצה, יש כבר עוד מצטרפת. כך שאנחנו כבר 3.
מי שמתלבטת עם מי לבוא שווה לכן להזמין אמא/ אחות, גם כיף וגם אחרי זה תקבלי הערכה אין סופית....
על פי הר' גנס, מותר לקנות מכספי מעשרותמחיר הזוי....
במחיר נמוך יותר אשקול להשתתף, בתור הייג'ית.
מאוד רוצה להצטרף,עם מלכהלי דברתי מראש
את והשניה יכולות להצטרף עכשיו ונזמין כבר
אני חושבת שכןעל פי הר' גנס, מותר לקנות מכספי מעשרות
בעלי לא מסתמך על ההתר של לשלם ממעשרות להשתתפות בהגרלות וכדו,
ובמקרה הזה כן חשב שזה בסדר, אבל תבדקי מה מתאים לכם.
מאוד רוצה להצטרף,
רק לא מכירה אף אחת שהולכת.
הסביבה שלי נקייה מהיפרמזסיות
אנסה לסחוב את אחת מאחיותיי,
רק שאף אחת מהן לא היפרמזיסית.
אם כן,
יש עדיין שני כרטיסים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים