כללי מי רוצה לראות?...

• הוסף לסימניות
עבודת גמר באילוסטרטור לחוו"ד. מה דעתכם?
ושיהיה לבריאות....

קבצים מצורפים

• עבודת גמר.png
    KB 241.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
הקנגרו חמוד מאוד:)

• הוסף לסימניות
רק לי נשברו הידיים אתמול ועדיין לא התחיל כלום?
הסל מיחזור שלי מספר שאני לוזר לא נורמלי

יצא לך ממש מעולה
איחוליי...

• הוסף לסימניות
WOW מדהים!!!!:):):)

הקנגרו במש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;474638:
WOW מדהים!!!!:):):)

הקנגרו במש?
תודות.
הקנגרו,הפירות והרקע, בקיצור כל מה שיותר מגוון אחד נעשה במש.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד! שיהיה לבריאות והצלחה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה מעולה!
בימים האחרונים מעלים בפורום עבודות גמר ממש מעולות, יישר כח לכל הלומדים והמון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! פשוט מדהים,
רואים המון השקעה...

• הוסף לסימניות
רואים את ההשקעה העצומה ...
יפה מאוד .

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה, גימור כמעט מושלם.
מפריע לי הקנגרו, הוא לא נותן לי הרגשה טובה. משו בו מט אם אתה מבין למה אני מתכוונת.
אני מעריכה את העודה בסביבות 30 שעות. צודקת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה