תודה על המחמאהאני רוצה...
הוראות פליז
התמונות מדהימות! ישר למגזין מתכונים.
את יכולה לעלות גם מתכון שלך בכייףרותי זה נראה מדהים
יש לי במקפיא גם. תכננתי לצלם ולהעלות אבל נוותר על זה עכשיו.
תודהיואוו שלמותתת
תודה רבה חדויוואו!
נראה מושלם!
ממש לא צריך סבלנות זה קל מאד מאדזה מדהים שאין דברים כאלה!!
רק חבל שכנראה אני ירוץ לקנות בשביל זה...
קשה לי להאמין שיהיה לי את הסבלנות לעבוד קשה בשביל לפנק את עצמי![]()
נכוןמדהים ומגרה בטרוף!!
תודה על הפרגוניםאני!!!
הוצאת ת'ריר...
שלמות!!
תודהרותי מקסים!!!
אני לא יודעת על מה להחמיא קודם, על הארטיקים המושלמים או על הצילומים המדהימים שלך.
את מעוררת השראה.
הפעם באמת מתכון קל ממש
אצלי חסום, ומאד אשמח למתכוןסוף סוף סיימתי לכתוב את המתכון בפוסט חדש באתר
http://ruthyhayat.co.il/?p=8377
מי שחסומה ורוצה מתכון שתגיד לי
תהנו!
נכון. גם אני יותר אוהבת ככה.מגרה!!!
הצילום ממש יפה, כמה זה מוסיף!
מבחינתי יש עדיפות מבחינה "פוטוגנית" לאופציה עם הפיסטוק הטחון, שמפוזר בעדינות...
למרות שאני בטוחה שאלו עם הקצוץ גס, טעימים פי כמה,
אבל בצילום הם פחות הצליחו לגרות אותי משום מה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים