מידע שימושי מי רוצה מסחטת לימונים ידנית איכותית בחינם????

• הוסף לסימניות
היי,
רוצים מסחטה ידנית איכותית בחינם??
כל שעליכם לעשות ,להזמין מאמזון את המסחטה הזו:
צבע צהוב.
לכתוב ביקורת חיובית עם תמונות, לשלוח צילום מסך של הביקורת והתמונות למייל: nc.nc.amazonאין לכתוב כתובת מייל
בצרוף פרטי חשבון בנק והכסף יוחזר:)
לא כולל דמי משלוח!!
לכן במידה ואתם קונים באמזון מעל 65 דולר המשלוח ממילא חינמי כך שזה משתלם!!
מספר המסחטות החינמי מוגבל, לכן הזדרזו....

• הוסף לסימניות
היי,
רוצים מסחטה ידנית איכותית בחינם??
כל שעליכם לעשות ,להזמין מאמזון את המסחטה הזו:
צבע צהוב.
לכתוב ביקורת חיובית עם תמונות, לשלוח צילום מסך של הביקורת והתמונות למייל: nc.nc.amazonאין לכתוב כתובת מייל
בצרוף פרטי חשבון בנק והכסף יוחזר:)
לא כולל דמי משלוח!!
לכן במידה ואתם קונים באמזון מעל 65 דולר המשלוח ממילא חינמי כך שזה משתלם!!
מספר המסחטות החינמי מוגבל, לכן הזדרזו....
איך אדע שהכסף באמת יוחזר?

• הוסף לסימניות
איך אדע שהכסף באמת יוחזר?
עניין של אמון.
אם זה ספק ,אפשר לשלוח אלי למייל שאתם מעוניינים ואני יכולה לתת את המספר פלאפון שלי
שתראו שזה אמיתי.
אין לי סתם עניין לפרסם ולא להחזיר, אני צריכה את הביקורות החיוביות האלו.
אבל מה שכן חשוב לי לציין מראש שמי שמזמין שיבדוק שאכן יש לו אופציה לכתוב ביקורת.
כי אני מתחייבת להחזיר את הכסף רק למי שקנה והביקורת שלו עלתה לאמזון עם תמונות.

• הוסף לסימניות
עניין של אמון.
אם זה ספק ,אפשר לשלוח אלי למייל שאתם מעוניינים ואני יכולה לתת את המספר פלאפון שלי
שתראו שזה אמיתי.
אין לי סתם עניין לפרסם ולא להחזיר, אני צריכה את הביקורות החיוביות האלו.
אבל מה שכן חשוב לי לציין מראש שמי שמזמין שיבדוק שאכן יש לו אופציה לכתוב ביקורת.
כי אני מתחייבת להחזיר את הכסף רק למי שקנה והביקורת שלו עלתה לאמזון עם תמונות.
אהה, הכסף קשור אלייך...
חשבתי שאני צריכה לסמוך על סיני...
איך אני יכולה לבדוק אם יש לי אפשרות לכתוב ביקורת?

• הוסף לסימניות
תכתבי ביקורת על משהו שקנית שם לא מזמן.

• הוסף לסימניות
אני גם לא בקיאה במי יכול לכתוב ביקורת,
אני פשוט לא רוצה שמישהו יקנה ובסוף לא יצליח לכתוב ביקורת וקנה את זה על סמך מה שכתבתי
לכן המלצתי לבדוק מראש.
למרות שזה לא סתם לקנות... כי זה מסחטה ידנית מהממת ששווה כל שקל! קל לסחוט איתה לימונים וגם תפוזים,בלי ללכלך את כל המטבח. ב3 דקות סוחטים מלא תפוזים.
פשוט חוצים את התפוז לשניים לוחצים עליו ותוך שנייה נסחט המיץ.

אולי תפרסמי פה בפרוג שאלה ,האם כל אחד יכול לכתוב ביקורת באמזון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה