כללי מי רוצה מתנות?

• הוסף לסימניות
יש לי נקודה שאני מתלבטת לגביה: מתנה מלקוחות.
יש פעמים שאני מכינה נגיד מודעה לחנות ולקוחה אומרת לי: תבואי אלי לחנות אני אתן לך הנחה...
או תבואי לחנות אתן לך כמה ספרי קריאה לילדים.
מה נכון יותר לעשות?
-אם אתנגד: זה אולי פוגם ביחסים בינינו, היא רוצה לתת, זה משדר שאני מזלזלת
אם אסכים: אהיה כבולה אליה, זה יחייב אותי לתת לה גם הנחה או לבוא לקראתה.

מה אתם עושים?

עוד משהו-לגבי "בארטר"
לקוח שמתחיל לנגן לכם שהמחיר גבוה ממה ששיער- כדאי להציע לו עיסקת בארטר: עיצוב תמורת תשלום- או שזה "להכנע " מידי ללקוח ומתרפס מידי.

ועוד נקודה אחרונה-
אתם קונים אצל הלקוחות שלכם?
אני מרגישה אי נעימות להכנס כי-אולי לא ארצה לקנות ואתלבט-ואעמוד במצב מביך.

מה נסיונכם לימד אתכם בזה?
תודה

• הוסף לסימניות
אם לא בא לך לקבל, את לא צריכה להתנגד.
תמיד תוכלי להתחמק באלגנטיות בלי שזה ישדר זלזול

וזה מאד מאד תלוי מי הלקוח, מה היחסים, ומה המתנה..
היא הרי לא תצפה שעל קוקיה שהיא העניקה לך היא תקבל 20 % הנחה..
וע"ז נאמר שונא מתנות יחיה.

וסתם ככה, אם לקוחות מציעים לך כאלו מין מתנות, אז יש לך סבבה (5 :D ) לקוחות

• הוסף לסימניות
אני תמיד העדפתי ללא ברטר
כל אחד ועסקיו הוא
פחות מעריכים את העבודה אם היא בברטר

הנחה לקבל למה לא
במידה ותרצי תדחפי לה פינוק מידי פעם
(עיצוב קטן /שנה טובה לבת וכד')

אם לא נעים
תגידי לא התחברתי אחשוב שוב ביי!

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים הרבה ברטרים בעיקר עם לקוחות קבועים
(למה לא? כל אחד מפרנס את השני)

• הוסף לסימניות
אני - בקושי מציעים... אם מציעים, אז הולכים על זה!!
זה נותן הרגשה כיפית לשני הצדדים! :)
גם אם את לא צריכה...מה איכפת לך לקחת?

ואם כוונתה של הלקוחה היא שתורידי לה במחיר, אז שתמשיך לכוון ולחלום ולקוות ולייחל ו....להבין שאת צריכה כסף ולא מבשם ארונות...

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
ולגבי לקנות אצל לקוחות, גם אני תמיד מתלבטת...
אם אני יודעת בדיוק מה אני רוצה, אז כן. אם לא, באמת לא נעים....

ולגבי בארטר - לדעתי בד"כ אנחנו המפסידים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי לקנות אצל לקוחות,
אני ממש משתדלת ומחכה להזדמנות להיות לקוחה שלהם. (בדר"כ, לא ב100% מהמקרים זה מתאים)
קודם כל הרי פרסמתי אותם, ו'חרשתי' על הבריף שלהם, והחוזקות שלהם מאד ברורות לי ואני מאמינה בעסק שלהם (אם לא אני לא אפרסם אותו). חוצמיזה שמשמח אותי להיות חלק מהתוצאות ומההצלחה שלהם.

• הוסף לסימניות
לקנות אצל לקוחות - אם מתאים - למה לא?
כמו שאוורסט כתבה -
אם פרסמתי אותם זה אומר שאני יודעת כמה הם טובים,
ובוודאי שאני מעריכה את העסק שלהם.
ו...לא מצפה להנחות. זו הפרנסה שלהם.

• הוסף לסימניות
לפני הלידה של הבת שלי לקוחה הציעה לי להשאיל מהם עריסה ממש ממש שווה וסירבתי כי הרגשתי, כמו שאת אומרת, שזה יגרום אצלי סוג של מחויבות לבוא לקראתה
כמו שנאמר "חברים לחוד, עסקים לחוד"

לגבי ברטר- יש הבדל מאוד גדול אם הלקוח מציע את הברטר כי "יקר לו מדי" ואת נאלצת להסכים או שזה אינטרס משותף של שני הצדדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה