מי רוצה שובר ע"ס 150 שקלים ממסעדת ריקוטה?? רק תשכנעו אותנו! - יש זוכה!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות

ריקוטה (1) (1).jpg

מסעדת ריקוטה החלבית בירושלים, בחרה לתת לאחד ממשתתפי אתר פרוג,
שובר ע"ס 150 ש"ח לארוחה זוגית.

פוקצ'ה ריקוטה.jpg

ריקוטה לזניה.jpg

אז אם אתם מרגישים שמגיע בדיוק לכם- לקבל אותו...

פשוט מאד- כיתבו לנו באשכול הזה סיבה מאד טובה וכדאית לקבלת השובר- למה דווקא לכם מגיע אותו?
וההודעה המשכנעת ביותר, תזכה בפרס...

ריקוטה - מסעדה.jpg

בהצלחה ובתיאבון לכולכם!

• הוסף לסימניות
התחרות נפתחת. תתחילו לספר לנו למה לכם מגיע....

האשכול ינעל לתגובות בסוף השבוע בעז"ה.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כאחת שעובדת קשה ביום יום, ומפרגנת לעצמי לצאת מפעם לפעם אך משתדלת כמה שאפשר (כשלא תלויים באנשים אחרים) לאכול במקום עם הכשר מעולה, וכשסוף סוף מסעדת ריקוטה המעולה שתמיד רצינו לצאת לשם אבל התפשרנו על מסעדות אחרות שמתאימות לנו יותר כשרותית קיבלה הכשר של קהילות - חושבת שהגיע הזמן להתפנק בארוחה זוגית טובה :)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את השובר
כדי לתת אותו מתנה לאמא שלי שרוצה לחגוג את יום הולדתו של אבא שלי שיחי' שנהיה בן 81 בלי עין הרע
הם צעירים ברוחם, בריאים ושמחים ויהנו לצאת (אולי פעם ראשונה בחייהם) לארוחה זוגית במסעדה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הי,
כי אני מחפש מסעדה חלבית לצאת אליה מדי פעם באזור ירושלים
עד היום ישבתי במקום אחד
מתחשק לי לגוון ואני רוצה לנסות אותכם אולי אני יהיה לקוח פוטנציאלי בשבילכם?!
שווה לכם לתת לי....

• הוסף לסימניות
למה אני?
כי בשבילי נברא העולם!!
גם ריקוטה.
אה, וגם פרוג....
בלעדיהם לא הייתי זוכה ;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלי השם ריקוטה מעלה אסוציאציה של מפגשים, ימי הולדת ומסיבות...
והכי-אוכל חלבי טעים, באוירה חמה ונעימה
אז יאללה...מחכה כבר למסיבה הבאה! אלא מה?

• הוסף לסימניות
אצלינו במשפחה כשרוצים לצאת למסעדה תמיד זה ריקוטה.
ניסינו פעם מקום אחר וראינו שאין כמו....
אז אנחנו חוזרים שוב ושוב לריקוטה!
האוירה, השירות ובעיקר הטעמים.
ומה גם שאני תמיד ממליצה לחברות שלי ולכל מי ששואל - להגיע לריקוטה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה