כללי מי רוצה תמונה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעצב דוגמא שיהיה בקטלוג שלנו ועדיף שיוכל לשמש גם כדוגמא שיעמוד בחנויות.
התמונה מורכבת מתמונה של כלה שרואים רק משהו שאין בעיה עם צניעות. + הזמנה של חתונה. הזמנה פיזית. לא קובץ. (עדיף עם איזשהו הבלטה)
מה שחסר לי זה הזמנה.

מי שרוצה דוגמא כזאת במתנה, וגם מסכימה שישתמשו בזה. שת/ישלח לי הזמנה + תמונה.
ונשמח מאוד להכין לה/ו (וגם לנו..)

קבצים מצורפים

• טפט הזמנה.jpg
    1.4 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם רק הייתי יודעת איפה שמור העתק של הזמנת החתונה שלי מלפני 7+ שנים... |ענתיקה|

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;660056:
אם רק הייתי יודעת איפה שמור העתק של הזמנת החתונה שלי מלפני 7+ שנים... |ענתיקה|

לא את עיצבת אותה? לא מאמינה.

• הוסף לסימניות
דווקא יש לי שמור את ההזמנה שלי (לפני 11 שנים) אבל בעלי לא מסכים.. :(

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין או לא מכיר.
זה אמור לצאת משהו כזה. אבל עומד.

קבצים מצורפים

• DSC_0034.JPG
    2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;660059:
לא את עיצבת אותה? לא מאמינה.

כן, אני עיצבתי, אז בגלל זה אני אמורה לדעת איפה העותק? :confused:

(זה היה חודשיים לפני שהתחלתי ללמוד עיצוב. עיצבתי בוורד, עם פונט גוטמן-קרן וסריקה של איור ידני שלי. זה הודפס בצבע אחד, בורדו על קרם, ב-80 אג' ליחידה בסה"כ. דווקא יצא יפה, באופן יחסי לכל הנ"ל...)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההערה בלי לפגוע אבל לדעתי בעיה של צניעות כן תתכן כי כתוב בדברי חז''ל שכל המסתכל אפילו בציפורן קטנה של אשה כדי להנות ממנה לא ינצל מ..וכו'..
בדברים האלה צריך מהזה להזהר..

• הוסף לסימניות
אפשר אולי לבקש בדפוס שמתעסק עם זה ויש להם דוגמאות לא אמיתיות
או לחילופין להדפיס בדיגיטלי עותק אחד לא אמיתי.

• הוסף לסימניות
אנחנו מעדיפים הזמנה עם הבלטות, כדי להדגיש בדוגמה שההבלטות נשמרות בתהליך השימור של ההזמנה.
ואת זה קצת יקר להזמין בעותק אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה