מי ריצף לאחרונה?

• הוסף לסימניות
עלי לבחור קרמיקה לרצפה בשבוע הקרוב. אשמח מאד לשמוע עצות, התרשמויות, המלצות ואזהרות. ובעיקר תמונות.
המון תודה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
מבחינה פרקטית-לא לרכוש בהיר מאד ולא מבריק מאד (למט פשוט לא התחברתי)
יש משהו רגיל-פורצלן ספרדי חצי מבריק, בצבע בז' לא מידי כהה. מעולה!!!
הלכלוך לא בולט מייד לעיין
מתנקה בקלות
מרשים ביותר.
קנינו אצל חיים מוחה.

• הוסף לסימניות
תבררי במט על כיוון החריצים (מונע החלקה...)
עליון או פנימי
אם אנני טועה חריצים פנימיים מקבלים ליכלוך וצריך הרבה ניקוי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היו כבר כמה אשכולות בנושא הזה, רובם המליצו על מבריק אבל שיהיה עם טקסטורה כך הלכלוך נבלע בטקסטורה, מנסיון אצלי בבית אין כמו מבריק זה יפה, כל מי שנכנס לבית מתפעל והדירה נראית נקיה כל הזמן אפילו כשיש קצת לכלוך.

• הוסף לסימניות
במבריק אין סכנת החלקה? ילדים קטנים שאוהבים ללכת יחפים, ולפעמים רטוב...

• הוסף לסימניות
עדיף מבריק, להקפיד על טקסטורה (בחנות זה נקרא 'גידים'). מט וצבע אחיד לרוב יהיה מלוכלך.

• הוסף לסימניות
יש תמונות?
אודה מאד למי שיוכל להעלות. עד עכשיו האשכול סיפק לי נקודות חיוניות מאד.
אשמח לעוד
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
אין כמו מבריק לבית
תמיד ישאר יפה ויעשה רושם
וכמו שאמרו קודמי טקסטורה עדינה עדינה תיהיה יפה
אני קניתי לא מזמן ריצוף לחצר שלי ( לא מבריק) אצל קרמיק דיפו ונהניתי
הצלחות

• הוסף לסימניות
אין על ריצוף מחוספס-מבריק!!
גם אם לא תשטפי שבוע, אף אחד לא ינחש! (כבר קרה לנו שמשהי נכנסה אחרי שבוע מטורף שהיה לנו, ושאלה איך הספקנו לשטוף...)
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;981092:
היו כבר כמה אשכולות בנושא הזה, רובם המליצו על מבריק אבל שיהיה עם טקסטורה כך הלכלוך נבלע בטקסטורה, מנסיון אצלי בבית אין כמו מבריק זה יפה, כל מי שנכנס לבית מתפעל והדירה נראית נקיה כל הזמן אפילו כשיש קצת לכלוך.

כל מילה נכונה!

• הוסף לסימניות
ריצפנו לפני חודשיים בפורצלן מט ,יצא יפה,אך הייתי מעדיפה מבריק, לא בהיר מידי,שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על "סטון בז' איטלקי", (נראה לי שהוא נקרא חצי מבריק) פרקטי מאוד מאוד וגם ממש יפה ונעים בעין.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לצלם לך את הריצוף שלנו אבל זה ממש לא נראה אותו דבר כמו במציאות
יש לי תמונה שצילמנו את הריצוף בחנות ושם זה נראה בכלל משהו שונה לחלוטין
הריצוף שלנו לפטו שזה נקרא גרניט פורצלן מזוגג כלומר חצי מט חצי מבריק
על המט בכלל לא רציתי ללכת
המבריק - יכול להישרט
בחצי מבריק יש לך את כל המעלות
לגבי הצבע קנינו בז' עם עורקים/ורידים אפורים (אישית אני אוהבת יותר את הגוון האפרפר מהחום)
אבל אח"כ זה עשה לנו בעיה בבחירת הצבע של הדלתות והקירות, כי אמרו לנו שלגווני אפור לא יתאים גוון שמנת בקירות ובדלתות
בקיצור תבדקי גם את זה...
לגיסתי יש מבריק עם המון כתמים כהים וזה מקסים!
בחנות, כשיש מעט מרצפות קצת קשה להתרשם אבל כשלוקחים בחשבון שכל הבית הולך להיות כך זה יפהפה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הסטון בז' היה ג"כ לפאטו לפני כשנתיים ,אבל עכשיו ההורים שלי ביררו עליו ואמרו שהיום הוא לא לפאטו (לדעתי זה מעלה גדולה, אין לי מושג מה הקטע של הלפטו)
לאחותי יש משהו שנקרא כמו הסטון בז אבל מבריק לגמרי בגודל 43/43 והוא ממש נשרט לה, בפרט באזור המטבח והפרוזדור (אמרוים לפצות אותה על זה, אבל זה לא שווה את העוגמת נפש....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;981549:
ניסיתי לצלם לך את הריצוף שלנו אבל זה ממש לא נראה אותו דבר כמו במציאות
יש לי תמונה שצילמנו את הריצוף בחנות ושם זה נראה בכלל משהו שונה לחלוטין
הריצוף שלנו לפטו שזה נקרא גרניט פורצלן מזוגג כלומר חצי מט חצי מבריק
על המט בכלל לא רציתי ללכת
המבריק - יכול להישרט
בחצי מבריק יש לך את כל המעלות
לגבי הצבע קנינו בז' עם עורקים/ורידים אפורים (אישית אני אוהבת יותר את הגוון האפרפר מהחום)
אבל אח"כ זה עשה לנו בעיה בבחירת הצבע של הדלתות והקירות, כי אמרו לנו שלגווני אפור לא יתאים גוון שמנת בקירות ובדלתות
בקיצור תבדקי גם את זה...
לגיסתי יש מבריק עם המון כתמים כהים וזה מקסים!
בחנות, כשיש מעט מרצפות קצת קשה להתרשם אבל כשלוקחים בחשבון שכל הבית הולך להיות כך זה יפהפה

בהצלחה

לפטו ומזוגג אלו שני סוגים. המזוגג מאד מאד נשרט, לא כן?

• הוסף לסימניות
בגרניט פורצלן אמורים להשקיע מי שרוצה משהו טוב חייב לשלם טוב
אני שילמתי קצת פחות, (לא קניתי את המאוד זול, ובהתחשב בעובדה שה45 עולה היום יותר זול כן שילמתי )אבל בכל אופן הריצפה ש-ר-ו-ט-ה, אכן זה מאוד יפה ומבריק ומשויש ,אבל צריך מאוד לברר על השריטות והחורים שיכולים להיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;981658:
לפטו ומזוגג אלו שני סוגים. המזוגג מאד מאד נשרט, לא כן?
סליחה לא ידעתי
אנחנו קנינו אם כן את הלפטו

• הוסף לסימניות
לא משנה מה אתם בוחרים.קחו הביתה אריח אחד ונסו אותו.שפכו עליו מים בוץ,לורדים,מיץ ענבים וכו(רצף מומחה אמר לנו שלא משנה איכות הבלטה גם את הבלטה הכי איכותית קולה יכולה להרוס)
תראו מה קורה כשדורכים אחרי ניגוב וכו.

• הוסף לסימניות
החלפנו ריצוף לפני כשלושה חודשים לאפאטו 60/60 חצי מט חצי מבריק בגוון בז' עם אפקט דמוי שיש
ריצוף פרקטי במיוחד ומדהים ביופיו , משתלב יופי עם כל גווני הריהוט ובכלל, אני מצטערת על כל פינה שהשארתי את הריצוף הקודם.
אם תרצי קוד מדויק תשלחי לי באישי

• הוסף לסימניות
הציעו לנו דגם ספרדי מבריק מזוגג, (לא לפאטו), עם גידים, ממש יפיפה,
אנו חוששים מסריטות והחלקות, כי זה גם לחדר ילדים,
יש למשהו נסיון זה? יעזור לנו מאוד לקבל החלטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת