מי שיכול בבקשה תרגום של כמה מילים...

• הוסף לסימניות
מסדר (מסדר בוקר)
המנון
טורים

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לאיזו שפה?

• הוסף לסימניות
טוב, חשבתי שזה ברור.. כמו שלי.
לאנגלית כמובן!

ועוד מילה בבקשה: להסיק (תנור)

• הוסף לסימניות
אם זה יעזור תרגום גוגל:
מסדר (מסדר בוקר)
Order (Order of the Morning)

המנון
Anthem

טורים
Int'l

להסיק (תנור)
Draw (oven)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה!
אני גם ניסיתי תרגום גוגל, לא יודעת למה לא כ"כ נשמע לי...
אולי מישהו דובר אנגלית יוכל לאושש או להפריך?
תודה.

• הוסף לסימניות
תלוי בהקשר, טורים- כמו בספר? א''כ columns. לגבי להסיק תלוי, אם מדובר בתנור של פעם צ''ל ignite או light או kindle. אם מדובר בתנור של היום אין לכתוב אלא turn on

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1492069:
תלוי בהקשר, טורים- כמו בספר? א''כ columns. לגבי להסיק תלוי, אם מדובר בתנור של פעם צ''ל ignite או light או kindle. אם מדובר בתנור של היום אין לכתוב אלא turn on

ממש תודה, אכן תנור של פעם.
לגבי "טורים" הכוונה לעמידה בטור..

• הוסף לסימניות
ז.א. כגון לעמוד בטור ולהמתין עד שהפקידה וכו': אם באנגליה cue אם בארה''ב line או waiting line (עדיף רק line)

• הוסף לסימניות
הצלחתי להתבלבל בעצמי, נראה לי שאתה כתבת על לעמוד בתור (לא בטור)
האם אפשר לומר על עמידה בטור ג"כ : line?

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לעמוד בשורה - line אף באנגליה והנוסח היא stand in line והוא מתאים ג''כ בהקשר להמתין בתור

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה