מי שיכול לסייע - עזרה באיתור *מנגינת רקע*

• הוסף לסימניות
אני פונה כאן, בעיקר כי אני נואש, ואני מתכוון לכל מילה כשאומר לכם שאני מנסה לאתר את המוזיקה הבאה כבר כמה שנים ללא הצלחה, למרות שהיא פופולארית בסרטונים שונים.
מי שמכיר את המנגינה המלאה, או יכול לספק לי אותה בשלמותה ואת השם שלה, תבוא עליו הברכה ואני אודה לו מאוד.
(*לא להתייחס לקריין, אלא למנגינה. *זה רק חלק מהמנגינה, אבל זו ההתחלה שלה).

תודה מראש למסייעים.

קבצים מצורפים

• bandicam 2024-12-02 01-48-14-345 (1).mp3
    KB 225
  • הוסף לסימניות
אם אתה יודע מה מקור ההקלטה הזו, אני מציע שתפנה אליהם ישירות ותשאל אותם מה מקור הפסקול. אני מקוה שהעורך של זה זוכר, וגם אם לא- יתכן שהפרויקט שמור אצלו איפשהו והוא ידע לברר.
עם מספיק סבלנות אני מאמין שתצליח להגיע אליו.
לי זה נשמע כמו פסקול שלקחו מאתר עם פסקולים רבים שפתוחים לציבור או למנויי האתר.

• הוסף לסימניות
אם אתה יודע מה מקור ההקלטה הזו, אני מציע שתפנה אליהם ישירות ותשאל אותם מה מקור הפסקול. אני מקוה שהעורך של זה זוכר, וגם אם לא- יתכן שהפרויקט שמור אצלו איפשהו והוא ידע לברר.
עם מספיק סבלנות אני מאמין שתצליח להגיע אליו.
לי זה נשמע כמו פסקול שלקחו מאתר עם פסקולים רבים שפתוחים לציבור או למנויי האתר.
מתוך יוטיוב. אין קרדיטים למוזיקה.
לא מצאתי מקור בסרטונים אחרים.
שלחתי מייל - בחיים לא פתחו אותו.

כשאמרתי שניסיתי - התכוונתי בכל מילה, אם מישהו מכיר בכל זאת, זה ממש ממש יעזור לי. תודה.

• הוסף לסימניות
מתוך יוטיוב. אין קרדיטים למוזיקה.
לא מצאתי מקור בסרטונים אחרים.
שלחתי מייל - בחיים לא פתחו אותו.

כשאמרתי שניסיתי - התכוונתי בכל מילה, אם מישהו מכיר בכל זאת, זה ממש ממש יעזור לי. תודה.
אם אין קרדיטים למוסיקה, זה כנראה בגלל שזו מנגינה חופשית. זה יכול להיות חיפוש סיזיפי..
תפילה.

• הוסף לסימניות
אם אין קרדיטים למוסיקה, זה כנראה בגלל שזו מנגינה חופשית. זה יכול להיות חיפוש סיזיפי..
תפילה.
אבל שמעתי מישהו ישראלי שהשתמש בה. לצערי, אני לא זוכר מי ואיפה זה היה. אז אם מישהו מכיר מכר וכד', זה יעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה