התייעצות מי שיש לה סטודיו לצילום

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
בימים אלו אני מקימה סטודיו לצילום.
חוץ מכך שאני צלמת במקצועי, אני מיעדת את הסטודיו ללקוחות שרוצות לצלם לבד.
המקום, האביזרים הרקעים וכו'
אם יש מישהי כאן שיש לה כזה עסק ורוצה לעזור לי במידע אשמח מאד.
ועוד שאלה לבעלות סטודיו: איך אתן משתמשות ברקעים שמזמינים מאלי אקספרס (שיטת תליה על הקיר וכו')
כשזה מקופל זה מתקמט והייתי רוצה שיהיה פתוח כל הזמן. אשמח לעצות פרקטיות,
גם במייל sm0527677377 שטרודל גימל וכו
תודה!!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
בימים אלו אני מקימה סטודיו לצילום.
חוץ מכך שאני צלמת במקצועי, אני מיעדת את הסטודיו ללקוחות שרוצות לצלם לבד.
המקום, האביזרים הרקעים וכו'
אם יש מישהי כאן שיש לה כזה עסק ורוצה לעזור לי במידע אשמח מאד.
ועוד שאלה לבעלות סטודיו: איך אתן משתמשות ברקעים שמזמינים מאלי אקספרס (שיטת תליה על הקיר וכו')
כשזה מקופל זה מתקמט והייתי רוצה שיהיה פתוח כל הזמן. אשמח לעצות פרקטיות,
גם במייל sm0527677377 שטרודל גימל וכו
תודה!!!
מקפיצה

• הוסף לסימניות
למה לא בפורום צילום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה