מי שלמדה באומן שתצביע!!

• הוסף לסימניות
תכתבו-תודה!
אני רוצה לראות תקיות עבודה.

• הוסף לסימניות
אומן זה בית ספר, לא 'קורס צילום',
לא נראה לי שהם מקבלים באמצע שנת לימודים את צריכה לבררי את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1151700:
אומן זה בית ספר, לא 'קורס צילום',
לא נראה לי שהם מקבלים באמצע שנת לימודים את צריכה לבררי את זה.

בסדר, אל דאגה...;)

• הוסף לסימניות
סתם בשביל ההגינות, פרוג זה גם בית ספר לצילום, טיפת טקט.... (לא בשביל לפגוע חלילה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם צילום;1152255:
סתם בשביל ההגינות, פרוג זה גם בית ספר לצילום, טיפת טקט.... (לא בשביל לפגוע חלילה)

כן, אבל בינתיים אין להם סניף בירושלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1152257:
כן, אבל בינתיים אין להם סניף בירושלים...

יש תחבורה מצויינת מירושלים לבני ברק.
כמה זמן זה נסיעה?

אני נסעתי ללימודים בבני ברק ממרחק הרבה יותר רחוק...

• הוסף לסימניות
יש הבדל עצום בין הלימודים בפרוג ללימודים באומן.כל אחד מה שהוא מחפש ומה שמתאים לו.כאן היא מבררת על אומן מן הסתם אחרי שבדקה גם את האחרים.

• הוסף לסימניות
לא באתי להביע עמדה מה יותר טוב, רק הערתי, זה צורם וחוסר טקט לערוך דיון כזה בפרום של בית ספר לצילום.

• הוסף לסימניות

זה לא רק בשביל ההגינות. פרוג הוא בית ספר מצוין!
ממליצה בחום!
איציק מורה מהשורה הראשונה. הלימוד מקיף וחוויתי. והמסלול מקוצר. אין סתם התמרחויות.
יש כאן בפורום כמה וכמה צלמים/ות בוגרי פרוג. שהעבודות שלהם יכולות להעיד על המקום.

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי בפרוג, נהניתי מכל שיעור, גם מהמקצועיות וגם מהאווירה
ואפילו אחרי שסיימתי את לימודי אני יכולה תמיד לשאול שאלות, להתייעץ...
ממליצה

• הוסף לסימניות

אני מחפשת דוקא בירושלים בגלל הנוחות לא שחלילה יש לי משהו נגד פרוג, ממש לא.
אני גרה ברוממה קרוב לאומן וזה גם אחד השיקולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1152264:
יש תחבורה מצויינת מירושלים לבני ברק.
כמה זמן זה נסיעה?

אני נסעתי ללימודים בבני ברק ממרחק הרבה יותר רחוק...

בכל אופן יש הבדל בין ללכת רחוב או לנסוע שעה פלוס שזה מתיש, לוקח הרבה זמן, כסף וכו'.
זה לא כמו שאני גרה בצפון\דרום ובכל מקרה נוסעת.

• הוסף לסימניות
אני למדתי באומן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה