מי שמבין טיפה בתוכנת SPEED FAN - האם זה תקין ? תודה !

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.JPG
מי שמבין טיפה ב SPEED FAN
ויכול להגיד לי אם זה תקין

אשמח מאוד
תודה מראש ! !

• הוסף לסימניות
מה זה ה TEMP 2 מישהו יודע ??

• הוסף לסימניות
לפעמים ב TEMP 1 שהבנתי שזה המעבד, הוא עולה עד למצב של "אש"
לא כל הזמן אבל לפעמים.
אני מניח שזה כבר בעיה , לא כן ?
ה TEMP 2 הבנתי שזה בגלל שהחיישן שם לא עובד, כי אם כן אז המחשב כבר היה מכבה את עצמו אוטומטית/נשרף ממזמן, כי לא יכול לעבוד בכזו טמפרטורה בשום אופן.

בכל מקרה מישהו יודע אם זה חובה לטפל בזה (משחה טרמית או מאוורר שנכבה?) או שאפשר להמשיך ככה.

מדובר על מחשב של חבר שנשלחתי לזרז לו קצת את התהליכים כי המחשב שלו עובד כמו צב..

אשמח לתגובות. תודה

• הוסף לסימניות
אני חוזר בי, לא ראיתי שזה 127, חשבתי שזה 27, וזה בהחלט מצריך טיפול

לפי מה שהבנתי מקריאה באתרים שונים - שום רכיב לא יכול לעבוד בכזו טמפרטורה וזה כנראה בעיה בחיישן שלא קולט או שכלל לא מותקן חיישן וכיו"ב. מה שיותר מטריד אותי זה המעבד כמו שכתבתי.

• הוסף לסימניות
רוב החיישנים במחשב משתמשים בתקן ACPI סטנדרטי לתקשורת ודיווח .
אבל הרבה פעמים הם מדברים בשפה קצת שונה אחד מהשני או ב OFFSET שונה וזה גורם לתכונות מסוימות לקרוא ערכים חריגים .

נסה עם תוכנות יותר רציניות מ SPEEFAN , כמו למשל

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html (נסה קודם את הX32)
או זה
https://www.aida64.com/downloads/YzcyMTRhNWU=

גם זאת הייתה טובה מאוד (אבל היא כבר לא מתעדכנת תקופה)
https://openhardwaremonitor.org/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה