מי שמבין YAMAH

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות אורגן
אני מתלבט בין טיירוס 5 ל-psr-s970
מישהו יכול להסביר לי מה יש בטיירוס שאין ב-970 (חוץ מהרבה כסף)
האם יש הבדל מהותי באיכות או רק בפונקציות

• הוסף לסימניות
ברור שיש הבדל, והכי מומלץ שתלך לחנות ותנגן על שניהם ותראה בעצמיך, וגם תלוי לצורך מה זה, אם זה לחובבנות ודאי שימהה 970 יספיק, (ובמיוחד שאפשר אוקני חיצוני להכניס עוד מלא מקצבים, אבל אם זה לחתונות וכו' לענ"ד שווה טיירוס), בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה ככה בימהה, אבל אני יודע שבקורג ההבדל העיקרי בין הכלים היקרים לזולים הוא קודם כל באיכות הייצור. PA4 מיוצר באיטליה מחומרים הרבה יותר איכותיים, PA600 מיוצר בסין ויש הבדל גדול באיכות הצליל.
יתכן שזה ככה גם בימהה.
חוץ מזה - ההבדלים הם באיכות הכרטיס קול, מספר היציאות והכניסות, סוג הקלידים - (בזולות: רק טאצ', ביקרות: טאצ' ואפטר טאצ' וקלידים חצי שקולים) וכן מספר הערוצים, כמה צלילים הכלי יכול לנגן בו זמנית. וגם נוחות הפעלה - סליידרים וכאלה. יכולת להקליט דגימות ישירות על הכלי, ועוד הרבה.

• הוסף לסימניות
לטיירוס יש יותר קולות אמיתיים ויותר פונקציות
גם מאפשר להוציא משם דגימות מה שאמ אפשר בPSR

אם כי יש לנו את ה PSR ואנחנו מרוצים ממנו מאד.

• הוסף לסימניות
הוא טוב, ואם יש לך אונקי עם מקצבים זה עוד הרבה יותר טוב!, (מנסיון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה