בקשה מי שמעלה כאן רעיונות להנחות בארנונה ומעונות, שידע: זה משחק באש, יש שונאי יהדות שמחפשים אותנו

• הוסף לסימניות
עול הכאן שוב ושוב בפורום פניות ורעיונות שונים בנוגע להנחות בארנונה ובמעונות ביטוח לאומי וכ'ו. חשוב להדגיש, זהו נושא רגיש מאוד, וכל מילה שנכתבת כאן עלולה לשמש נגדנו. יש גורמים עוינים שמחפשים כל דרך לפגוע בציבור החרדי, וכל מידע מיותר רק נותן להם דלק.

מצורף לכם סרטון שממחיש היטב את הסכנה.
תחשבו היטב לפני שאתם כותבים מה אתם כותבים ואיך אתם כותבים ובעיקר איפה....

חכמים היזהרו בדבריכם!

קבצים מצורפים

• ה_חלק_מכתבה_בתקשורת_על_תעשיית_ההנחות___חשובה_הזהירות.zip
    12.6 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי מנסחת את הכותרת אחרת:
מי שמעלה כאן רעיונות כיצד לגנוב מהמדינה, שייקח בחשבון שזה ממש לא היתר הלכתי
ובלי קשר יש גם חילול ה' נוראי מכך.

@הכלבויניק

• הוסף לסימניות
הייתי מנסחת את הכותרת אחרת:
מי שמעלה כאן רעיונות כיצד לגנוב מהמדינה, שייקח בחשבון שזה ממש לא היתר הלכתי
ובלי קשר יש גם חילול ה' נוראי מכך.

@הכלבויניק
תוכלו לפתוח אשכול חדש על גניבה מהמדינה.
זה כלל לא קשור לענייננו.

• הוסף לסימניות
זה נכון גם העניין ההלכתי, גם העניין שמרגיל את הנפש לגנוב, אני באופן אישי משלם ארנונה מלאה למרות שזה בכלל לא קשה "לתקן" את התלושים,
אבל גם צריך לזכור שזה לא שהכתבה הזו צודקת.
בכלל לא.
סתם בא ללכלך!
להיעזר במומחה זה לא אומר לגנוב, ומשום מה יש במדינה כאן ובכל העולם מקצוע שמאוד מוזר איך הוא חוקי-"יועץ מס"
זה חוקי ברוב המקרים לסדר את ההצגה של ההכנסות כדי שיתאים לקבלת הסיוע בדיוק כמו שזה חוקי לסדר את זה כדי לחסוך במס
הם מדגישים שם כמה זה הצלה למשפחה חרדית לחסוך 2,500 ש"ח, אבל לא חושבים שבאמת מגיע למשפחה הזו את הסיוע??
אז יש קשיים בירוקרטיים, ויש מגמה להקשות מהבחינה הזו על הציבור החרדי, אז צריך להיעזר בעסקן.
אני פעם ניסיתי לחשבן איזה חרדי זכאי לסיוע בשכר דירה בלי לשנות כלום, ולא הגעתי כל כך למסקנות...
שוב, אני לא מצדיק, אבל לא מדובר על ניסיון שאיבת כספים אלא על תמרון בין הכללים שהמדינה עשתה בדיוק כדי להגביל את החרדים.

• הוסף לסימניות
זה נכון גם העניין ההלכתי, גם העניין שמרגיל את הנפש לגנוב, אני באופן אישי משלם ארנונה מלאה למרות שזה בכלל לא קשה "לתקן" את התלושים,
אבל גם צריך לזכור שזה לא שהכתבה הזו צודקת.
בכלל לא.
סתם בא ללכלך!
להיעזר במומחה זה לא אומר לגנוב, ומשום מה יש במדינה כאן ובכל העולם מקצוע שמאוד מוזר איך הוא חוקי-"יועץ מס"
זה חוקי ברוב המקרים לסדר את ההצגה של ההכנסות כדי שיתאים לקבלת הסיוע בדיוק כמו שזה חוקי לסדר את זה כדי לחסוך במס
הם מדגישים שם כמה זה הצלה למשפחה חרדית לחסוך 2,500 ש"ח, אבל לא חושבים שבאמת מגיע למשפחה הזו את הסיוע??
אז יש קשיים בירוקרטיים, ויש מגמה להקשות מהבחינה הזו על הציבור החרדי, אז צריך להיעזר בעסקן.
אני פעם ניסיתי לחשבן איזה חרדי זכאי לסיוע בשכר דירה בלי לשנות כלום, ולא הגעתי כל כך למסקנות...
שוב, אני לא מצדיק, אבל לא מדובר על ניסיון שאיבת כספים אלא על תמרון בין הכללים שהמדינה עשתה בדיוק כדי להגביל את החרדים.
וזה נכון גם לגבי גזירת המעונות שזה במיוחד להציק לציבור החרדי, וביטול הנחות לביטו"ל לבחורי הישיבות.
מה שבטוח שפורום ציבורי זה לא המקום לשאול ולהתייעץ איך לעשות מה שצריך.

• הוסף לסימניות
הם לא מכירים את המציאות של אנשים שלא מתמצאים במייל ולא יודעים להיכנס לאזור האישי בביטו"ל וכ'
וצריכים מאכר בשביל לקבל את ההנחה המגיעה להם!

• הוסף לסימניות
הם לא מכירים את המציאות של אנשים שלא מתמצאים במייל ולא יודעים להיכנס לאזור האישי בביטו"ל וכ'
וצריכים מאכר בשביל לקבל את ההנחה המגיעה להם!
בזה אין שום בעיה, ואף אחד לא חושב שיש בעיה בזה

• הוסף לסימניות
הערה לגבי עסקונה בעירייה
אני פעם נלחמתי עם קירות כשהגיע לי באופן חוקי לחלוטין הנחה בארנונה, והפקידים במחלקת גביה החליטו שלא מגיע לי למרות שהצגתי לפניהם את כל ההוכחות החוקיות לזכאותי, הסיפור הסתיים רק לאחר שערבתי נציג בעירייה מטעם המפלגה שלי שהיה אחראי על הארנונה.
אם הם מקנאים בזה שיש לנו למי לפנות במידת הצורך-הם מוזמנים ליצור את זה גם לעצמם!!

• הוסף לסימניות
בזה אין שום בעיה, ואף אחד לא חושב שיש בעיה בזה
בסרטון זה קצת משתמע שעצם הפניה למאכר -זה כי צריך כאן איזשהיא עקיפה,
כי אם לא, למה לא להגיש לבד...
אין להם יכולת להבין כמה זה יכול להיות מסובך, להביא מסמכים אינסופיים מביטו"ל, ספחי ת"ז עדכניים,
(כשהתור בלשכה הוא לעוד שנה..) תלושים, 101, 106, אישור נכה, וכ'
ליהודי בן 50 שבחייו לא שלח מייל...

• הוסף לסימניות
הערה לגבי עסקונה בעירייה
אני פעם נלחמתי עם קירות כשהגיע לי באופן חוקי לחלוטין הנחה בארנונה, והפקידים במחלקת גביה החליטו שלא מגיע לי למרות שהצגתי לפניהם את כל ההוכחות החוקיות לזכאותי, הסיפור הסתיים רק לאחר שערבתי נציג בעירייה מטעם המפלגה שלי שהיה אחראי על הארנונה.
אם הם מקנאים בזה שיש לנו למי לפנות במידת הצורך-הם מוזמנים ליצור את זה גם לעצמם!!
המקרים שהוצגו בכתבה למעלה שונים לחלוטין. זה אנשים שלוקחים לעצמם אחוזים "מהרווח".

• הוסף לסימניות
המקרים שהוצגו בכתבה למעלה שונים לחלוטין. זה אנשים שלוקחים לעצמם אחוזים "מהרווח".
הם הציגו גם שיש עזרה מבפנים ע"י עסקני העירייה

• הוסף לסימניות
בהרבה מאוד מקרים צריך לערב אנשים מבפנים כדי לקדם תהליכים.
ע"ע מתאם קשרי קהילה כדי לקבל תור בטווח שפוי בקופ"ח.

משום מה,
כל דבר שקשור לחרדים מיד הופך למשהו שלילי ונגד החוק.

• הוסף לסימניות
לא מביעה דיעה על ההונאה .
יש הלכה ודעת תורה לכל יהודי.
כן, ראוי לשים לב שיש נושאים/רעיונות שאין מקומם בפורום ציבורי.
לא רק ולא בעיקר איסורי תורה אלא גם נושאים שצבעם אפרפר ,
ולא ברור לחלוטין האם מקומם בפרסום המגיע לכל קשת האוכלוסיה.

• הוסף לסימניות
ה"תחקיר" הזה כל כך הזוי וכל כך מלא שנאה.
קחו לדוגמא את ה"מזכירה" וה"מאכר" ששומעים שם בטלפון. מי אמר שהם לא שחקנים?
אלו שצורכים את הערוץ הזה כל כך טיפשים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה