- הוסף לסימניות
נראה לי קוראים לה פיליפ אומרים לה שם פרטי ושם האמא והיא מאבחנת דרך הטלפון רגישיות חרדות פחדים וכו... אמין ? מקצועי? היא עמוסה עד למעלה מראש ונותנת לבנות שלה לענות לטלפון ולאבחן גם... מישו התנסה?
יש מספיק על מה להוציא כסף, לא חבל?נראה לי קוראים לה פיליפ אומרים לה שם פרטי ושם האמא והיא מאבחנת דרך הטלפון רגישיות חרדות פחדים וכו... אמין ? מקצועי? היא עמוסה עד למעלה מראש ונותנת לבנות שלה לענות לטלפון ולאבחן גם... מישו התנסה?
ביחס לאחרים בתחום, היא ממש מדייקת.נראה לי קוראים לה פיליפ אומרים לה שם פרטי ושם האמא והיא מאבחנת דרך הטלפון רגישיות חרדות פחדים וכו... אמין ? מקצועי? היא עמוסה עד למעלה מראש ונותנת לבנות שלה לענות לטלפון ולאבחן גם... מישו התנסה?
יש אוסרים (כמו הרב אלישיב ועוד) את השיטות האלו בגלל חשש דרכי האמורי וכו'דרך הטלפון לא שמעתי
אני הלכתי למישהי בביתר בשביל הגמילה של הבן שלי
היא הסבירה לי שהגוף בעצם מדבר הכל
ואז היא הראיתה לי שהיא לוחצת לי על יד וכשהיא אומרת כן היד לא זזה וכשהיא אומרת לא היד זזה
ואני לא עשיתי כלום
משהו מטורף
בקיצור ואז היא שאלה כל מיני שאלות ובדקה כל מיני דברים וכל פעם היד שלי עונה בכן ולא
ואז היא עשתה משהו לא ברור לילד (נתנה לו להחזיק פתקים ועוד כל מיני)
והביאה לי תמצית בך לתת לו
תכלס מאז הילד גמול במאה אחוז (ואני בגמילה איתו כבר חצי שנה)
עריכה : לא האמנתי בזה בכלל לפני ולא אחרי - והופתעתי מאוד כשזה עבד
נכון.יש אוסרים (כמו הרב אלישיב ועוד) את השיטות האלו בגלל חשש דרכי האמורי וכו'
והחשש הוא רק על הצד שזה עובד ולא פלצבו....
בחיפוש בגוגל הגעתי לדף שטוען שמטפל ברייקינכון.
אבל אם הרבנית קניבסקי שלחה אותנו אליו
כנראה שהוא עושה את בדרך מותרת.
מתנצלת.בחיפוש בגוגל הגעתי לדף שטוען שמטפל ברייקי
והרב יצחק פנגר מספר שהיה מאסטר ברייקי והיה לו קורסים להכשרת מטפלים עד שהרב זילברשטיין פסק לו שזה ע"ז ולכן הפסיק ללמד את זה.....דקלבוים מנחם - אלעד
דקלבוים מנחם - אלעד - רפואה אלטרנטיבית דקלבוים מנחם במרכז רפואה אלטרנטיבית באלעד חוני המעגל 81 אלעד, תחומי עיסוק רפואה משלימה לילדים, סיבים תזונתיים, רפואה הוליסטית, טיפול ברייקי, אומגה 3 ועוד.. מתמחה בנשים בגיל המעבר ושיטת אלכסנדר. ניתן לקבל יעוץ בכל הקשור לאסטרולוגיה קבלית או כאבים...www.abc-israel.it
בררתייש אוסרים (כמו הרב אלישיב ועוד) את השיטות האלו בגלל חשש דרכי האמורי וכו'
והחשש הוא רק על הצד שזה עובד ולא פלצבו....
יתכן שבזמן האמירה לא עסק בשיטה זומתנצלת.
אבל הרבנית קנייבסקי אמרה לי
ללכת אליו באוזניים שלי.
ואם זה היה אסור הרבנית לא הייתה שולחת אותי.
מחיפוש מהיר בגוגל:בררתי
היא מטפלת בשיטת אייפק וככל הידוע לי אין חשש בשיטה זו
שאלתי אותהמחיפוש מהיר בגוגל:
מהי שיטת אייפק
אייפק היא גישת טיפול עוצמתית הפועלת על מערכת האנרגיה העדינה של הגוף מתוך מטרה לזהות ולנקות מחסומים אנרגטיים שעלולים להוות מקור חבוי להיווצרותן של בעיות פיזיות, רגשיות ו/או פסיכוסומאטיות.
גישה טיפולית זו משלבת רעיונות וטכניקות מתחומים כגון: רפואה סינית, קינסיולוגיה יישומית, איורוודה, רפואה קבלית, פסיכולוגיה, דמיון מודרך, NAET , איזון צ'קרות, פרחי באך, ועוד – ליצירת שיטה מובנית שמטרתה ליצור ניקוי ושינוי דרך הרובד האנרגטי של תכנים ברמת הגוף, הלא-מודע ותת-המודע של המטופל.
לצורך האבחון משתמש המאבחן ב"מבחן השרירים", המבוסס על ההנחה שהגוף שלנו זוכר ויכול לספק את המידע הנחוץ, כל שעלינו לדעת הוא איך לקבל את המידע.
כל מה שהדגשתי האוסרים אסרו בפירוש
אמנם שמעתי שיש רבנים שמקלים (אבל לא ראיתי שום פסק מסודר בנושא), אבל לומר שאין חשש זה פשוט לא נכון.
את גם אוכלת בחנות שהמוכר אומר אדמו"ר פלוני המליץ על האוכל שלי?שאלתי אותה
היא למדה חלק מהקורסים אצל הרבנית שטרנבוך והרבה מאמשינוב ממליץ על השיטה
אז אני לא יודעת מי מתנגד אבל זה מספיק לי
מה הקשר?את גם אוכלת בחנות שהמוכר אומר אדמו"ר פלוני המליץ על האוכל שלי?
מסכיםמה הקשר?
הרבה מאמשינוב עתיר ידע בנושאים הללו.
מליצה גם לכם להתייעץ איתו בנושאים רפואיים.
היא קרובת משפחה שלי ואני סומכת עליהמסכים
אבל את ההמלצה צריך לשמוע מהאדמו"ר ולא מבעל המקצוע שנוגע בדבר....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים