את הבקשה מגישים לפני תחילה הלימודים ואם היא מאושרת אז מקבלים אותה בכמה חלקים במלך ואחרי הלימודים. לא יודעת באיזה אתר בדקת. אבל בענין הזכאות זה משתנה לפי אזור מגורים אוכלוסיה ועודמעניין. למה לא שמענו על זה.. האם אפשר לקבל מלגה לפני סיום הלימודים? ..
נשמע שזו הגשת בקשה לקבלת מימון לימודים לפני שרוצים ללמוד משהו..
דבר נוסף, המלגה ניתנת ללימוד מקצועות מסוימים במקומות מסוימים ובתחום הגרפיקה פרוג לא מופיע... ): סיעור מוחות, ועוד.... לפי הבנתי מהשיטוט באתר. מדוע? אז אין מה לנסות?
מישהו יודע?
https://www.economy-shovarim.co.il/
אולי זה יעזור לך. רשום שם את כל הפרטים.
קיבלתי מהכוון תעסוקתי על קורס פוטושופ לצלמים שלמדתי בפרוג (אם רק הייתי יודעת מראש הייתי מגישה על הקורס צילום בעצמו שעלה פי כמה)
משום מה ניסו לשים לי הרבה רגלים ולהגיד לי מראש שאין סיכוי
לא היה כל כך מסובך. לא יותר מקצת פרוצדורה.
קיבלתי בהמשך גם מילגת לימודים שאני עובדת במקצוע (הגשתי להם שומה)
גם פרוג ניסו להניע אותי מזההתשלום האחרון של המלגה (אני חושבת 1500 שח) הוא בעצם על ההשמה.
אם את עובדת במה שלמדת (גם תוספת שכר או בעסק) מקבלים אותו.
אוקי זה מה שהתכוונתי!!
ואת צודקת לפעמים אומרים (בעיקר לנשים) שאין סיכוי ואין סיבה לא להגיש.
זה פשוט מקסימום לא תקבלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים