מי שקיבלה אפידורל...

• הוסף לסימניות
אני פעם שמעתי שכאבי הגב הם הרבה פעמים כתוצאה מהעומס של ההריון על הגב, ואנשים אוטומטית משייכים לאפידורל
אבל-
אחרי 2 לידות בלי ואחרונה עם,
לפחות חצי שנה/שנה היה לי כאבים בנקודה של האפידורל כשהייתי מתרוממת אחרי כיפוף, כאב חד שאת מרגישה כאילו בנקודה הזו הגב שלך הולך להשבר לשניים

בסוף עבר
אבל אני לא יודעת אם אני אקח אפידורל שוב........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1413414:
בסוף עבר
אבל אני לא יודעת אם אני אקח אפידורל שוב........

תבקשי מבעלך שיזכיר לך את זה בחדר לידה...;)

• הוסף לסימניות
בלידה הראשונה לקחתי ואכן כאב כמו שאתן מתארות.
ב-3 הלידות הבאות לא לקחתי והכל היה בסדר ב"ה.
אגב, השיטה שלי לעבור את הלידה ללא אפידורל (כמו כל קושי אחר בחיים) להכניס לעצמי לראש שבסוף הלידה נגמרת ואוטוטו אהיה עם התינוק ביד בעזרת ה'. עלי זה עובד ב"ה.

• הוסף לסימניות
הלידה שהיו לי אח"כ כאבי גב איומים בערך בנקודה של נתינת האפידורל, היתה הלידה שבה....... לא קיבלתי אפידורל.. מצחיק, לא?
הלחיצות היו קשות(4 שעות)
התינוק היה ענק(4.200)
זה ההסבר? לא יודעת. ככה השם רצה אז שאסבול מכל הכוונים..
אגב זו היתה לידה שלישית מתוך4.

• הוסף לסימניות
מצב צירים לא מאפשר לחשוב כלום, רק איך להסיר את הכאבים האלו מהגוף.....
למי שיולדת במהירות ממליצה לא לקחת אפידורל, עדיף כאב מהיר מאשר כאבי גב להמשך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;1413504:
בלידה הראשונה לקחתי ואכן כאב כמו שאתן מתארות.
ב-3 הלידות הבאות לא לקחתי והכל היה בסדר ב"ה.
אגב, השיטה שלי לעבור את הלידה ללא אפידורל (כמו כל קושי אחר בחיים) להכניס לעצמי לראש שבסוף הלידה נגמרת ואוטוטו אהיה עם התינוק ביד בעזרת ה'. עלי זה עובד ב"ה.

הי! לא כולם נכנסות בכלל הזה! ו... קצת זהירות עם החלטות גורפות שכאלו בפורום רחב כל כך!

בכל כניסה לחדר לידה יש לחשוב- מה שה' רוצה אני מרוצה! אם אפידורל או בלעדיו.

מובן שנחמד בלעדיו,
אבל אם יש צורך? והגברת זוכרת שב'פרוג' היה כתוב שזה לא טוב, מכאיב, מסוכן וכו' היא מסכנת סתם את עצמה ואת ילדה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה