תנור אפייה מי שקנה תנור בוש או כיריים אינדוקציה לפני כשנה

• הוסף לסימניות
יש לנו כבר כמה שנים והוא מצוין
רק שאין לנו את האופציה של היבוש וזה מעצבן,
לא זוכרת למה קנינו בלי יבוש, אולי עלה יותר ואולי יש בעיה איתו?
שווה בדיקה!

• הוסף לסימניות
2 תנורים כמעט דומים,
אחד עם טורבו ותוכנית לפיצה והשני נשמע שרק עם גריל, בכל זאת הוא יותר יקר.
יש למישהו הסבר?
ועדיין, אשמח לשמוע את ההכרעה - תנור בוש או אלקטרולוקס, לפני שאני מזמינה.

• הוסף לסימניות
2 תנורים כמעט דומים,
יש למישהו הסבר?

עוקב

• הוסף לסימניות
@ברכת הבית . בדיוק על המכשיר הזה אני מנסה מאד לברר, זה היה דרך יבואן מקביל, נכון? כי היבואן הרגיל משווק אותה כתלת פאזי,

• הוסף לסימניות
@ברכת הבית . תודה! עזרת לי, כי לא שמעתי על אנשים עם הכיריים האלה, והיה חשוב לי לשמוע שהם טובות.
אני מאד מתלבטת בין הדגם הזה דרך היבואן המקביל, שיוצא זול בכ500 ש"ח מדגם חד פאזי רגיל של היבואן הרשמי.
הבנתי שהדגם שיש לך זה עם יותר אמפר, 25 אמפר, יש לך מושג האם באמת זה יושב אצלך על 25 אמפר? אצלי זה מטבח כבר מלפני 10 שנים, אני רק מחליפה כיריים.

היו לך בעיות עם השירות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
2 תנורים כמעט דומים,
יש למישהו הסבר?

מה עשיתם בסוף?מה מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה