אופיס 365 מי שרוצה יש כאן תוכנה להורדה מהירה(מנהל הורדות)

• הוסף לסימניות
1.הוא עושה הורדה הרבה יותר מהירה
2.הוא נותן גם להוריד מיוטיוב וכדומה
3.אם אתה מוריד אתה יכול לעצור את ההורדה ולמשיך בדיוק מאותו מקום אחר כך
ועוד כמה יתרונות

• הוסף לסימניות
איך הוא בדיוק עובד לדעת אם כדאי לי להתקין

• הוסף לסימניות
אתה מחלץ את התקיה
שם את שלושת הקבצים בתקיה אחת
(השתי קבצים האחרים הם שפה עברית)
ומפעיל את התוכנה
אחר כך כשאתה פותח את הדפדפן הוא שואל אותך אם להתקין
על הדפדפן

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני לא מצליח לפתח
תוכל לעלות לפה?

• הוסף לסימניות
הקישור בדרייב חסום בנטפרי יש עוד דרך לשתף אותי עם פרוץ בעבר היה לי את התוכנה היא מצויינת אבל אחרי חודש הוא התחיל לבקש רשיונות

• הוסף לסימניות
מה אני עושה לגבי האנטי וירוס הוא חוסם לי את ההתקנה
יש לי אנטי וירוס של Avast

• הוסף לסימניות
התברר לי למפרע שזה היה גרסה ניסיונית חינמי, עבר לו התוקף אז הוא התחיל לבקש רישיונות

• הוסף לסימניות
בהקשר לתוכנה זו מה אומר ההודעה הבאה?
IDM.PNG

• הוסף לסימניות
הוא ס"ה אומר לך שהתוסף מיושן ויש עדכונים לזה, כדי לעדכן לחץ על התוסף, עזרה, וחיפוש עדכונים.
אני רק לא יודע אם בתוכנה פרוצה ישאר אצלך התוכנה פרוץ גם אחרי העדכון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה