מצלמה מי שרצה מצלמה חדשה בזול, זה הזמן וזה האשכול

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לרכוש. מומלץ?

יצויין כי אין בהודעה זו המלצה לקנות מצלמה בארליך, או לקנות מצלמה בכלל.
המטרה היא רק לעדכן את מחפשי המצלמות, שיש יריד עם מחירים נמוכים.

מעדיפה לא להמליץ על מצלמה שלא ניסיתי.
רק לגבי המחיר, יכולה לומר שהוא זול ב-80 ש"ח מהמחירים הכי זולים שיש היום. ׁ(וב-200-300 ש"ח מהמחיר ברשתות צילום ידועות).

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא להמליץ על מצלמה שלא ניסיתי.
רק לגבי המחיר, יכולה לומר שהוא זול ב-80 ש"ח מהמחירים הכי זולים שיש היום. ׁ(וב-200-300 ש"ח מהמחיר ברשתות צילום ידועות).
הם נותנים אחריות שנה בלבד ויש חנויות שנותנות 3 שנים
וכן האם לא עדיף לשלם יותר ולקנות ליד הבית מאשר אם יש תקלות, איך אני יגיע לתל אביב?

• הוסף לסימניות
רגע, לגבי האחריות - צלמת מכאן מזהירה בפרטי שכדאי לקחת אחריות גם למצלמה שמורה, יען כי לפעמים צריך כיול.
אין לי מושג מה זה כיול.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע איפה אפשר להשיג הוראות בעברית למצלמה הזו G9 X II?

עוד מעט יהיה איפה להשיג.
נפתח אשכול באא"ר ונשכנע את המומחיות שבינינו ללמד אותנו את הפונקציות במצלמה, אחת אחרי השניה.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע על עוד המלצות למצלמה שמתאימה לבת מצווה
מכירים את האיקסוס 185 שרותי קפלר הזכירה בתחילה?

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע על עוד המלצות למצלמה שמתאימה לבת מצווה
מכירים את האיקסוס 185 שרותי קפלר הזכירה בתחילה?
לי היה אותה עד החופש שבו היא טבעה למוות.... בפארק הירדן.
היא בסדר גמור! לבת מצוה בכל אופן
קניתי אותה לפני כמה שנים כי זה היה התקציב והתמונות סבירות, בצילום בחוץ יוצא יותר יפה חד וברור ובבית פחות. כי התאורה לא טובה וכו'
גם הילדים נהנו לראות את עצמם והיא החזיקה מעמד יפה.....

• הוסף לסימניות
Sensor-sizes-532x300.jpg

• הוסף לסימניות
@רותי קפלר תודה רבה רבה!!
קניתי שם ביום שישי את ה-620 ב-790 ש"ח (+50 לנרתיק)
נשמע שווה נכון?
רק שאלה לגבי ה-620 - אני רואה בתמונות גוגל שאין לה פלש (או שהוא יוצא בנפרד אחרי הצילום) - זה לא מפריע לה להוציא תמונות טובות כשצריך פלש?

• הוסף לסימניות
מי שהזמין בארליך איסוף עצמי- יש לי חברה שעובדת ממש קרוב לשם ויכולה בשמחה לאסוף ולהעביר למודיעין עילית.
לפנות בפרטי.

מאד רציתי לכתוב ביום חמישי- אבל האתר לא איפשר וניתק אותי כל הזמן.

• הוסף לסימניות
נחמדה ומצויינת
וקצת פחות כאב לב כשתישבר/ תאבד
מצלמת IXUS 185 מתאימה לילדת בת מצוה עבור צילומים בכיתה, בטיול ובבית?
או שכדאי לקנות מצלמה יקרה יותר שתעמוד בטלטולים כשמעבירים מיד ליד בין החברות?

יש לי IXUS כבר 10 שנים ורק עכשיו היא התחילה לזייף. הייתי מאד מרוצה ממנה, לגן נדלקתי כשראיתי את המצלמה הזו בגרסה מתקדמת יותר..

• הוסף לסימניות
@רותי קפלר תודה רבה רבה!!
קניתי שם ביום שישי את ה-620 ב-790 ש"ח (+50 לנרתיק)
נשמע שווה נכון?
רק שאלה לגבי ה-620 - אני רואה בתמונות גוגל שאין לה פלש (או שהוא יוצא בנפרד אחרי הצילום) - זה לא מפריע לה להוציא תמונות טובות כשצריך פלש?
יש לנו את המצלמה הזו (940 שח לפני חצי שנה..)- ויש לה פלש שיוצא בלחיצת כפתור.
אנחנו מרוצים מאד

• תודה
Reactions: UU
  • הוסף לסימניות
יריד המצלמות של ארליך בת"א, היום ומחר.
מתאים למי שכבר יודע איזה דגם הוא רוצה, ורק מחפש הזדמנות טובה לקניה.
אפשר לקנות גם בטלפון, 03-5627292 , אבל קצת קשה להשיג אותם. וגם באתר.

G9 במחיר משעשע של 1550 ש"ח.
SX720 ב- 1050 ש"ח.
G7 ב-2,090.
IXUS185 ב- 350 ש"ח.

יצויין כי אין בהודעה זו המלצה לקנות מצלמה בארליך, או לקנות מצלמה בכלל.
המטרה היא רק לעדכן את מחפשי המצלמות, שיש יריד עם מחירים נמוכים.
תודה רבה!
בזכות ההודעה הקודמת שלך הייתי ערנית ליריד, והזמנתי את הIXUS 185 לילדת בת מצווה מאושרת :)
דרך אגב, התורות בחנות היו הזויים, בשם חברה שלי שעובדת קרוב והיתה שם בזמן פתיחת היריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה