לפני 8 שנים בערך,מתי טופלת במכבי?
בגלל שלא שמו לי קיבוע בשיניים העליונות, השן יצאה.אני טופלתי במכבי
הכל מצוין,
חוץ מזה שהם לא שמים קיבוע בשיניים העליונות-לאחר הטיפול אלה נותנים פלטה שזה פחות נח,
אפשר להוסיף אח"כ ב500 שח בכל מקום אחר (ככה זה היה בזמני יכול להיות שכבר לא ככה)
הלכתי לשם לאחר התיעצות עם רופא שיניים פרטי שהמליץ לי על מכבי
חברה שלי טופלה אצל רופא פרטי
יקר ונחשב
לאחר שנגמר הטיפול (וגמרה לשלם...) ובאה לתקונים לקיבוע (הקבוע לא היה יציב וזז כל הזמן...) -יחס מזעזע ומשפיל
עד שמעדיפה ללכת לרופא אחר בתשלום
לא תמיד בכלל פרטי זה טוב
שמת את הפלטה?שן יצאה
זה באמת נראה לך מציאותי לשים את זה?שמת את הפלטה?
חייבים לשים את הפלטה או לשים קבוע אצל רופא אחר כדי לשמור על השינים ישרות
חבל לךזה באמת נראה לך מציאותי לשים את זה?
בתחילה שמתי.
אח"כ מתחתנים, יולדים, זה דוחה וכואב...
א"א באמת להתמיד בזה בכל החיים.
אני קבעתי בשבטע שעבר תור להשבוע.במכבי בב"ב יש אורתודנט מומחה בשם ד"ר דינבר.
רק צריכים לחכות לתור לתחילת טיפול/בדיקה הערך חצי שנה.
אני הייתי מפחדת, אני אישית במכבי ועשיתי בפרטי. נראה לי שזה גם תלוי איפה בארץשלום,
האם למישהו יצא לטפל דרך האורטודנטים של מכבי?
האם מומלץ?? או שעדיף פרטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים