נכתב ע"י נעמי ברקאי;993554:אני חושבת שזה כל אחד לפי מה שמשתלם לו...
אני הצטרפתי בחודש תשיעי וכעת אחרי הלידה יצא לי מימון של בית החלמה בצורה מאד יפה.. (הם משתתפים 250 ל-3 לילות ראשונים וממה שנותר חצי את חצי הם... מצ'ק הריון ולידה)
כך שכבר קיבלתי מהם מעל 1000 ש"ח.
חוץ מכמה טיפולי שיניים נחמדים שבתיכנון... זה ממש משתלם למי שצריך (סתימות לבנות, טיפול שורש 3 תעלות- הכל 20 ש"ח!)
וזה פתר לי בעיה של תקופת המתנה לאחד הילדים רצינו משהו שתקופת המתנה זה שנה במכבי זהב. אבל ברגע שהעברתי אותו למכבי שלי התבטלה תקופת ההמתנה של שנה והוא היה זכאי לזה...
נכתב ע"י יוניט;994124:מקווה מאד שבסוף אני יצא מורווחת ולא הם...
נכתב ע"י חויד;994128:אל תחשבי את זה לרגע.
אף אחד לא נותן לכם מתנות חינם, לכל דבר יש מחיר.
כמו שהם היו נותנים 400 ש"ח למשקפים בעינית
והעלו את המחיר ל- 600 ש"ח, בהתחלה מאוד שמחתי
אבל בהמשך הבנתי שיש להם גם דרישות, לעדשות מסוימות עם כל מיני ציפויים
מה שבפועל יוצא שאת משלמת סכום לא נמוך אפילו שיש לך 600 ש"ח לקניית משקפיים.
נכתב ע"י mig;994133:רוב הדברים החשובים כלולים במכבי זהב,
במכבי שלי יש רק פינוקים וגם הם בהגבלי הגבלות,
שתקופת המתנה של חצי שנה זה סביר בשביל לחכות בשבילם...
(או לשמור לבד את הכסף בצד...)
נכתב ע"י חויד;994145:הוא אשר אמרתי
נכתב ע"י מנגו;994260:אנחנו אחרי סיפור רפואי מורכב ולא קל
ולאחר חשבון עגום שעשינו, יצא שאפילו מגן זהב לא נתן לנו כמעט כלום.
ומה שהוא כן נתן, לא בטוח שהיה שווה בשבילו לשלם כ"כ הרבה שנים.
אנחנו בדרך החוצה ממגן זהב. נראה אולי ממכבי בכלל.
נכתב ע"י מנגו;994260:אנחנו אחרי סיפור רפואי מורכב ולא קל
ולאחר חשבון עגום שעשינו, יצא שאפילו מגן זהב לא נתן לנו כמעט כלום.
ומה שהוא כן נתן, לא בטוח שהיה שווה בשבילו לשלם כ"כ הרבה שנים.
אנחנו בדרך החוצה ממגן זהב. נראה אולי ממכבי בכלל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים