מכבסה טובה בירושלים

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו יודע על מכבסה טובה (וזולה) בירושלים?
אזורים: בר אילן, שמואל הנביא, גאולה, מא"ש והסביבה...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין כמו "הדוידקה" שווה ללכת מרחוק
ויש גם בגולדה מאיר משהו מעולה לא זוכרת איך קוראים להם (ליד אנג'ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;974836:
אין כמו "הדוידקה" שווה ללכת מרחוק
ויש גם בגולדה מאיר משהו מעולה לא זוכרת איך קוראים להם (ליד אנג'ל)

מה זה הדוידקה? ברח' הדוידקה, וזה השם של החנות?
וכן מה המחרים שם?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת כנראה לא הכי זול אבל הם גם לא יקרים
השם זה הדוידקה והם נמצאים שם

• הוסף לסימניות
מצטרפת להלצה על המכבסה בדוידקה יש שם כמדומני 2 צמודות. הכוונה היא לזו הימנית (כשעומדים עם הפנים לחנות- ימין שלך) מבין השתיים.

אבל מה? מאד יתכן שהם כבר לא מקבלים לחג.שנה שעברה הייתי בערך בתאריך הזה כדי לאסוף בגד והיה עומס לא נורמלי! ויש רק כניסה לאיסוף כביסה, לא למסירה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמדומה ששם המכבסה ב"דוידקה" הוא "מכבסת אלי זוהר". בכל אופן מומלצת מאד, בפרט לפריטי לבוש עדינים, טליתות וכדו', שירות מצויין, מומחים בלתי רגילים בהסרת כתמים, כולל כתמי שמן קשים ועוד - יש להם מיכשור ופטנטים מיוחדים שהם עובדים איתם כבר שנים.

• הוסף לסימניות
מה המחירים שם בערך?
נגיד קאפטן חלק (חסידי) נקוי יבש כמה עולה?
גיהוץ טלית?

• הוסף לסימניות
גיהוץ טלית עשיתי שם לפני כ-5 שנים ועלה בסביבות (אם אני זוכר נכון) כ-35 ש"ח כמעט כמו כיבוס טלית. אבל עבודה נהדרת, כשלא הייתי מרוצה כ"כ מסימוני הקיפול, ללא היסוס יישרו את כל הפס ועשו אחר כרצוני. פעם אחרת הבאתי לכיבוס חצאית עם כתם שמן, וכשזה לא ירד בכביסה הרגילה לקחו אותו לצד ועשו לו טיפול יסודי ואחרי כ-7 דקות הייתי בחוץ.

• הוסף לסימניות
מכבסת אריה ברח' שמואל הנביא מומלצת מאוד מאוד!
זריזים, יעילים ויסודיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;974993:
מכבסת אריה ברח' שמואל הנביא מומלצת מאוד מאוד!
זריזים, יעילים ויסודיים.

מתמצאים גם בקפטנים חסידיים?
משום מה לא היה נראה לי...!

ואיך המחירים שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;975003:
מתמצאים גם בקפטנים חסידיים?
משום מה לא היה נראה לי...!

ואיך המחירים שם?

אני כיבסתי שם קפטנים חסידיים והייתי מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;975017:
אני כיבסתי שם קפטנים חסידיים והייתי מרוצה.

מחירים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על אריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;975077:
מצטרפת להמלצה על אריה

תודה רבה!
זה פשוט יותר קרוב אלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה