מכוון פסנתר

• הוסף לסימניות
מחפשת מכוון לפסנתר שלנו אמין ולא יקר בב"ב. תודה רבה
נ.ב אולי מישהו מכיר מקום שבאים לצבוע לי את הפסנתר או צבע לק שחור שאני יכולה בעצמי לצבוע את הפסנתר שנקנה (מזמן) ביד שניה ויש עליו הרבה שריטות.(ילדים ב"ה....)כלומר זה שריטות ממש -חלק מהשריטות נקנו יחד עם הפסנתר.
עוד שאלה : כמה אמור לעלות לנו כל התענוג הזה ?
תודה רבה
(שואלת גם פה כי נכנסים לפה הרבה אנשים יותר מבפורום מוסיקה:)

• הוסף לסימניות
לגבי צביעת פסנתר - שאלתי נגר מומחה והוא אמר לי שצריך קודם לגרד היטב את הצבע הישן במכשיר מיוחד (וזה עושה אבק איום ונורא - אם תרצי לעשות את זה בבית זה משמעותי) ורק אח"כ לצבוע, ולא כל צבע מתאים (שכחתי את הפרטים המדויקים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;932321:
לגבי צביעת פסנתר - שאלתי נגר מומחה והוא אמר לי שצריך קודם לגרד היטב את הצבע הישן במכשיר מיוחד (וזה עושה אבק איום ונורא - אם תרצי לעשות את זה בבית זה משמעותי) ורק אח"כ לצבוע, ולא כל צבע מתאים (שכחתי את הפרטים המדויקים).
מי הנגר?

• הוסף לסימניות
אינני מכירה את הפסנטר מבחינה טכנית,רק נהנת משמיעתו.
אם הציפוי שלו כמו עץ,פורניר למשל,למה שלא תתיחסו אליו ככה.
תקנו בטמבור נייר זכוכית וצבע עץ מתאים.
אם אינכם מעונינים במראה ממש מושלם,התוצאה בהחלט יכולה להפתיע אותכם לטובה.
צבע עץ בדר"כ מאוד מרוכז,קחו בחשבון בשעת צביעה.
אני אישית צבעתי שולחן עץ ,(בלי מיכשור)התוצאה היתה מקסימה,כניראה שלא מושלמת ממש,כמו עם המכשיר המאבק שהוזכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;932339:
אינני מכירה את הפסנטר מבחינה טכנית,רק נהנת משמיעתו.
אם הציפוי שלו כמו עץ,פורניר למשל,למה שלא תתיחסו אליו ככה.
תקנו בטמבור נייר זכוכית וצבע עץ מתאים.
אם אינכם מעונינים במראה ממש מושלם,התוצאה בהחלט יכולה להפתיע אותכם לטובה.
צבע עץ בדר"כ מאוד מרוכז,קחו בחשבון בשעת צביעה.
אני אישית צבעתי שולחן עץ ,(בלי מיכשור)התוצאה היתה מקסימה,כניראה שלא מושלמת ממש,כמו עם המכשיר המאבק שהוזכר.
כן כזה דבר חשבתי לעשות שבטח יוזיל את העלות. השאלה מה השריטות ?

• הוסף לסימניות
הנגר הוא שאול יצחק רבינוביץ מהר חומה (ירושלים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה