מכון אחיה להכשרת מורים

• הוסף לסימניות
בעלי מלמד של כיתות א'-ב', בעל תעודת הוראה בתנ"ך תושב"ע.
הוא רוצה ללכת להתמקצע (הרחבת הסמכה) בחינוך מיוחד.
היה היום במכון אחיה, אמרו לו שזה קצת יותר משנה לימודים, שני ערבים בשבוע.
רצינו לשמוע קצת פרטים על המקום (אנחנו לא מהמגזר ולא מכירים אף אחד שלמד שם) על המרצים ועל האווירה.
(אמרו לנו ש"החומר האנושי" שם יותר טוב ממכללה אחרת במגזר החרדי)
מה שמאוד מאוד חשוב לנו זאת ההתמקצעות. אנחנו לא מחפשים קיצורי דרך ולא קורסים של "לצאת ידי חובה". האם המורים לחינוך מיוחד יוצאים משם עם כלים וידע הרצויים?
שמענו דברים מעולים עליהם לפני שלוש שנים, אבל אם מישהו פה מכיר ויודע דברים עדכניים - ממש נשמח.
ענייני לשון הרע (אפילו לתועלת) - בבקשה רק באישי, דברים טובים רצוי בפרהסיה.
אפשר לציין עוד מקומות שאפשר ללמוד בהם התעודה הנ"ל או תעודה לגיל הרך או הוראת קריאה וכיו"ב.
תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור?
להפנות למישהו שלמד שם?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מכיר כמה וכמה שלמדו שם, וידוע גם בשוק שאחיה זה מקום הלימודים החרדי הכי טוב ולא חפיפניקים, יש את מעיינות - אבל אני לא יודע אם זה רק חרדים שם אין לי מושג, וזה אומרים הכי הכי. (אין לי מניות אצל אפ'חד)

ואם כבר שאלת, עכשיו תורי לשאול, מי מכיר את הקורסים לגברים שע"י מכללת בית רבקה כפ"ח? אני יודע ששם זה רק יום אחד בשבוע, מעבר לזה אשמח לשמוע ג"כ חוו"ד מאנשים שלמדו / לומדים או מכירים כאלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;316460:
אני מכיר כמה וכמה שלמדו שם, וידוע גם בשוק שאחיה זה מקום הלימודים החרדי הכי טוב ולא חפיפניקים, יש את מעיינות - אבל אני לא יודע אם זה רק חרדים שם אין לי מושג, וזה אומרים הכי הכי. (אין לי מניות אצל אפ'חד)

ואם כבר שאלת, עכשיו תורי לשאול, מי מכיר את הקורסים לגברים שע"י מכללת בית רבקה כפ"ח? אני יודע ששם זה רק יום אחד בשבוע, מעבר לזה אשמח לשמוע ג"כ חוו"ד מאנשים שלמדו / לומדים או מכירים כאלו.

מעיינות (של ש"ס התכוונת?) - אנחנו לא רוצים.
אני למדתי אצל הנשים בכפר חב"ד יש שם קורסים מעולים (מניחה שהמרצים הגברים חופפים בחלקם).
לנשים הם מביאים גם מרצים מבבחוץ (למשל בייעוץ ארגוני - מרצות מאוניברסיטת תל אביב) - ממה שאני ראיתי לא נתקלתי בבעיות השקפה.
אם יש לך שאלות ספציפיות (ואני יודעת לענות עליהם) - אז בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה