דרוש מידע מכון כושר בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום,
מישהי יודעת אם יש מכון כושר בבני ברק,
עם מכשירים שפתוח בבקרים?
אם למישהי ידוע על אזור בני ברק (רמת גן/גבעת שמואל וכו') גם יעזור
כמובן שיהיה שעות נפרדות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום,
מישהי יודעת אם יש מכון כושר בבני ברק,
עם מכשירים שפתוח בבקרים?
אם למישהי ידוע על אזור בני ברק (רמת גן/גבעת שמואל וכו') גם יעזור
כמובן שיהיה שעות נפרדות
תודה רבה
אני קניתי קורס התעמלות של שגית בלסון מאז שקניתי כבר לא הולכת למכוני כושר מאוד ממליצה
יש לה שיעור חינמי תיראי אם את מתחברת לסגנון
תשלחי לי מייל ואשלח לך קישור
prognerr123 # gmail.com

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את פרופיט ברחוב הרואה ברמת גן
הרבה חרדיות מתאמנות שם

• הוסף לסימניות
אני קניתי קורס התעמלות של שגית בלסון מאז שקניתי כבר לא הולכת למכוני כושר מאוד ממליצה
יש לה שיעור חינמי תיראי אם את מתחברת לסגנון
תשלחי לי מייל ואשלח לך קישור
prognerr123 # gmail.com
תודה רבה!
מעדיפה מקום שאפשר ללכת אליו ולהתאמן במכשירים.

יש את פרופיט ברחוב הרואה ברמת גן
הרבה חרדיות מתאמנות שם
אבדוק עם פרופיט

יש למישהי/ו רעיונות נוספים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה