עזרה מכון לייזר - מחיקת טיפולים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
האם נתקלתן בתופעה מוזרה שקרתה לי.
נרשמתי לאחד המכונים לטיפול לייזר , הסרת שיער
בינתים ילדתי, הנקתי ילדתי הנקתי וכולי...
כשהתקשרתי למכון ... אני מגלה כי אין לי עוד טיפולים...
האם נתקלתן?
למישהי יש רעיון כיצד אוכל להוכיח להם שלא סיימתי את כל הטיפולים?

• הוסף לסימניות
כן, לצערי נתקלתי
לא כל הטיפולים אבל 2 מתוך 10

הם לא מאמינים ללקוח - רק מה שמצויין אצלהם

הוצאנו תיעוד נסיעות ברב קו - הם אמרו שהגענו ברכב...
כשביקשנו לראות תיעוד של כל טיפול ותאריך - פתאום התברר שהויכוח הוא רק טיפול אחד ולא שתיים,
על השני הרמנו קצת את הקול - לא שזה כל כך מעניין אותם,
ביקשנו לדבר עם המנהלת - הרי יש טעויות אנוש, לא?!
וה' סייע בידנו, והמנהלת אמרה שבגלל שבתי כלה אז היא מתחשבת.

ולא, זה לא מקובל עלינו שיש להתחשב, יש לנו נתונים מדוייקים וזמנים ברורים, ויש אמת אחת.
אבל אמרתי תודה והמשכתי הלאה.

למדתי, לא להסתמך על הרישום שלהם
בשום אופן!
לא להסכים שהרישום שלהם יהיה קובע - לא בדקות לא בימים ולא בכלום!
אחרי כל טיפול וטיפול, לוודא שאנחנו מתואמים
לפני טיפול שמתומחר בדקות, לוודא שאני והמטפלת מתואמות.

ולגבי המקרה שלך, וואוו
ה' יעזור ותמצאי מענה
האם יש לך יומן - אם כן, תתעקשי שכל הטיפולים שלך מתועדים
ואולי תבקשי לראות נתוני מכשיר של כל טיפול
ותבקשי לדבר עם ההנהלה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה