רינה כהן3434
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפשת באזור הערים הרצליה - רעננה - בני ברק והסביבה מכון או מטפל שמתעסק בטיפול בקושי חברתי אצל ילדים.
תודה.
תודה.
מוסמכים על ידי מי ):יש דרך הקופות טיפולים רגשיים אצל תרפיסטים/ות מוסמכים (טיפול באומנות, רכיבת סוסים טיפולית וכד')
מחפשת באזור הערים הרצליה - רעננה - בני ברק והסביבה מכון או מטפל שמתעסק בטיפול בקושי חברתי אצל ילדים.
תודה.
חשבו שזה מה שאת רוצה בתור אמא חרדיתמוסמכים על ידי מי ):
קבלתי מהקופה רשימת תרפיסטיות שאין להן הסמכה קבילה לעיסוק בתחום (כלומר תואר שני טיפולי).
זה היה מביש ומעצבן. כאילו מתייחסים לתרפיה כאל חוג נחמד.
קלינאיות תקשורת מטפלות בתחום.מחפשת באזור הערים הרצליה - רעננה - בני ברק והסביבה מכון או מטפל שמתעסק בטיפול בקושי חברתי אצל ילדים.
תודה.
באמת? הייתי בטוחה שהם מאשרים רק עם תואר שני.מוסמכים על ידי מי ):
קבלתי מהקופה רשימת תרפיסטיות שאין להן הסמכה קבילה לעיסוק בתחום (כלומר תואר שני טיפולי).
יש מטפלים רציניים גם בעולם התרפיות.באמת? הייתי בטוחה שהם מאשרים רק עם תואר שני.
בעצם ברכיבה טיפולית זה גם בלי תואר...
בכל מקרה תרפיה זה חוג נחמד למתחילים שחוששים מ"טיפול פסיכולוגי". אחרי שרואים ילד שעובר טיפול, ממש, אצל עו"ס או פסיכולוג, עם הדרכת הורים- כבר אי אפשר לחזור אחורה...
ואני לא מצליחה להגיע להסדר עימם כי אין לי פסיכותרפיה כשמנגד קולגות שלמדו בתילתן או בעלות תואר יחיד מקבלות בהסדר רק כי אין הציע באזורן והקופה אישרה, מטפלות לילדים מצליחות בקלות רבה יותר להגיע להסדרים.מוסמכים על ידי מי ):
יש לך המלצה על משהוא טוב,באמת? הייתי בטוחה שהם מאשרים רק עם תואר שני.
בעצם ברכיבה טיפולית זה גם בלי תואר...
בכל מקרה תרפיה זה חוג נחמד למתחילים שחוששים מ"טיפול פסיכולוגי". אחרי שרואים ילד שעובר טיפול, ממש, אצל עו"ס או פסיכולוג, עם הדרכת הורים- כבר אי אפשר לחזור אחורה...
בדחיפות זה רק בפרטי...יש לך המלצה על משהוא טוב,
אני צריכה בדחיפות לתלמיד בעבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים