מכון סקרים חרדי חדש - משלם על מילוי שאלונים!

• הוסף לסימניות
ה ממש חדש!
בס"ד הוקם מכון מחקר חרדי, כזה שמבין את השפה שלנו, את הטרמינולוגיה שלנו, קולט את הצרכים שלנו וחי את סדרי העדיפויות שלנו. מעבר לזה שהוא מפלח את הציבור החרדי בצורה מאוד נכונה, כמו שתראו בשאלון הרישום.

המכון עורך סקרי דעת קהל וצרכנות בקרב מאגר גדול, של למעלה מ-1000 נסקרים. כדי שיהיה לכם שווה להשתתף - הוא משלם כמקובל לכל מי שעונה סקר.
כל סקר מזכה אותנו, המשיבים, בנקודות, וכל 500 נקודות מזכות אותנו בתווי קנייה בסכום של 50 ש"ח.

(אגב, כל חבר שיצטרף למאגר הנסקרים מזכה אותך - אם יציין שההמלצה להצטרף הגיע ממך, ב-50 נקודות! 10 חברים - ותו שי בדרך אליך!!)

אתם מוזמנים להצטרף אלינו, להשפיע על הצרכנות החרדית ועל השוק הישראלי כולו.

לינק לאתר הסקרים: seker-k.co.il

כתבו בשורת ההמלצה שהופניתם ע"י דבי רייכמן, ותעזרו גם לי :)

• הוסף לסימניות
זה לא מה שפורסם פה בעבר ע"י יעל ועזריאל?

• הוסף לסימניות
עכשיו פתוח באתרוג וברימון.
כנראה שזה לא מה שפורסם בעבר.
זה מכון סקרים חדש, וחרדי. יש מכוני מחקר רבים שנותנים כסף, אבל הם לא חרדיים ולא נמצאים תחת פיקוח של אף אחד. ודאי שהם לא פתוחים בנתיב רימון אתרוג וכו׳.

• הוסף לסימניות
לא תקין. הסקר מופיע כך:
œ×•ן הרשמה למאגר × ×¡×§×¨×™× 'סקר כהלכה'
ההרשמה תזכה אותך ב-20 × ×§×•×“×•×ª!!
כל חבר/×” × ×•×¡×¤/ת שיציין ×›×™ בא דרכך, ×™×–×›×” את ×—×©×‘×•× ×š ב-30 × ×§×•×“×•×ª

• הוסף לסימניות
כספית זה ודאי לא משתלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1311871:
עכשיו פתוח באתרוג וברימון.
כנראה שזה לא מה שפורסם בעבר.
זה מכון סקרים חדש, וחרדי. יש מכוני מחקר רבים שנותנים כסף, אבל הם לא חרדיים ולא נמצאים תחת פיקוח של אף אחד. ודאי שהם לא פתוחים בנתיב רימון אתרוג וכו׳.

ניסיתי להכנס וחסום באתרוג

• הוסף לסימניות
מקבלים תווים של 50ש"ח על כל 500 נקודות
כל סקר מזכה במס' מסוים של נקודות
כמו כל הסקרים...

בקיצור מי שרוצה לענות כל פעם ולחכות עד שייצברו לו 500 נקודות ואז להזמין תו קניה
ואז לחשוב מה לקנות בתו הזה מוזמן.
נחמד ותו לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1312038:
כספית זה ודאי לא משתלם

נכון.
על חשבון שעות עבודה, כשאת מרוויחה לשעה מעל 120 שקלים - לא שווה לבזבז 4 דקות בשביל כמה שקלים.

על חשבון שעות אימהות, כשאין שווי כספי לשעה הזו - ודאי שלא שווה כלכלית ונפשית לבזבז אפילו לא 4 דקות.

אבל בשעות אחרות, למה לא?

נורא נחמד לקבל יום אחד איזה תו שי של 50 שקל או יותר (ואז לשכוח מקיומו עד שפג תוקפו, אבל זה אולי קורה רק לי...)

• הוסף לסימניות
כל כמה זמן יש סקר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1312035:
לא תקין. הסקר מופיע כך:
œ×•ן הרשמה למאגר × ×¡×§×¨×™× 'סקר כהלכה'
ההרשמה תזכה אותך ב-20 × ×§×•×“×•×ª!!
כל חבר/×” × ×•×¡×¤/ת שיציין ×›×™ בא דרכך, ×™×–×›×” את ×—×©×‘×•× ×š ב-30 × ×§×•×“×•×ª

גם אצלי מופיע ככה?!

• הוסף לסימניות
יש גם דבר כזה "מנועי חיפוש אנושיים" שגם הולכים על רעיון של נתינת נקודות תמורת סיוע במידע

למישהו יש קישור לזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1311492:
ה ממש חדש!

(אגב, כל חבר שיצטרף למאגר הנסקרים מזכה אותך - אם יציין שההמלצה להצטרף הגיע ממך, ב-50 נקודות! 10 חברים - ותו שי בדרך אליך!!)
:)

כתוב שם 30 נקודות...;);)

• הוסף לסימניות
חסום באתרוג, פרט לדף הראשון...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1312602:
נכון.
על חשבון שעות עבודה, כשאת מרוויחה לשעה מעל 120 שקלים - לא שווה לבזבז 4 דקות בשביל כמה שקלים.

על חשבון שעות אימהות, כשאין שווי כספי לשעה הזו - ודאי שלא שווה כלכלית ונפשית לבזבז אפילו לא 4 דקות.

אבל בשעות אחרות, למה לא?

נורא נחמד לקבל יום אחד איזה תו שי של 50 שקל או יותר (ואז לשכוח מקיומו עד שפג תוקפו, אבל זה אולי קורה רק לי...)
טוב, איתך אני לא מתעסקת בעניינים כאלו :)
אבל בכל אופן, זה דבר שהחברה מרוויחה ממנו הרבה יותר ממה שהאנשים מרוויחים (אם בכלל) ועדיין לא התחלנו לדבר על הפרת הפרטיות.
אני מבינה שאת ומזל קשורות לעניין (טרחת לענות במקום בראש מילה...), אז שוב: אני איתך לא מתעסקת.

• הוסף לסימניות
נרשמתי, אבל איך אני נכנסת לחשבון שלי כדי לעקוב אחרי מצב הסקרים והנקודות שלי?

• הוסף לסימניות
השאלון הראשון חפרני ומרתיע
ולא ניתנת אפשרות לסרב לענות על חלק מהם
כאשר באתרי סקרים אחרים, על שאלות שכר לדוג', יש אפשרות להימנע

כמו"כ לא מצאתי שום הודעה/הצהרה מבעלי האתר שהם שומרים את השאלון (הראשוני לפחות) רק לעצמם ומתחייבים לא להעבירו לצד ג' ולא לעשות בו שימוש וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HGO;1312942:
נרשמתי, אבל איך אני נכנסת לחשבון שלי כדי לעקוב אחרי מצב הסקרים והנקודות שלי?
בינתיים אין את כל זה דרך האתר, יהיה בע״ה בהמשך.
בשלב זה אפשר לברר את הפרטים האלה במייל המצוין שם:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י שקדיה;1312963:
השאלון הראשון חפרני ומרתיע
ולא ניתנת אפשרות לסרב לענות על חלק מהם
כאשר באתרי סקרים אחרים, על שאלות שכר לדוג', יש אפשרות להימנע

כמו"כ לא מצאתי שום הודעה/הצהרה מבעלי האתר שהם שומרים את השאלון (הראשוני לפחות) רק לעצמם ומתחייבים לא להעבירו לצד ג' ולא לעשות בו שימוש וכו'

דווקא יש:
״אין לתשובות שלך כל משמעות אישית! אנו זקוקים לכמה שיותר תשובות כדי להגיע לתוצאה סטטיסטית נכונה, כך שאף אחד לא יבדוק מה בדיוק ענה כל נסקר על כל שאלה שהיא. כמובן שאנו מתחייבים לשמירת חיסיון מוחלט - ופרטיך לא יועברו לשום צד נוסף!״

עייני שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה