מכונה וירטואלית המדמה ווינדוס קודם - לווינדוס 10

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם התמיכה בביוס לא מופעל, התוכנה כבר יתריע על כך. כדי לשפר את הביצועים של מכונות וירטואליות עשו באינטל ו-AMD כמה פיצ'רים מיוחדים במעבדים שלהם שמאיזה סיבה שעוד לא הבנתי בד"כ הם מושבתים בברירת מחדל. אם הם לא מופעלים צריך ליכנס לביוס ולמצוא משהו כמו Intel Virtualization ולהפעיל אותו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נדמה לי 2 GB ראם פנוי
מתקינים את התוכנה, אח"כ פותחים מערכת חדשה, היינו שצריך קובץ התקנה של ווינדוס (ISO) וזה דומה כמו להתקין מחשב חדש
אז רק טכנאי יכול לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
ואיך פותחים את המערכת הרגילה אח"כ?
קצת הסבר: זה לא מכבה את המחשב ומפעיל מחשב אחר, אלא בתוך התוכנה זה מציב עוד מערכת הפעלה שניתן להריץ עם התוכנה, אתה יכול לכבות את המערכת בתוך התוכנה ולסגור את התוכנה אח"כ וחזרת הכל כרגיל, אפשר גם לעבוד על שניהם במקביל, זה רק חלון פתוח על המחשב של התוכנה

• הוסף לסימניות
קצת הסבר: זה לא מכבה את המחשב ומפעיל מחשב אחר, אלא בתוך התוכנה זה מציב עוד מערכת הפעלה שניתן להריץ עם התוכנה, אתה יכול לכבות את המערכת בתוך התוכנה ולסגור את התוכנה אח"כ וחזרת הכל כרגיל, אפשר גם לעבוד על שניהם במקביל, זה רק חלון פתוח על המחשב של התוכנה
ואם אתה רוצה למשל להפעיל אפליקציה של וינדוס 10 איך אתה מפעיל אותה שם?
ושוב אני שואל איך יודעים כמה זיכרון פנוי ?

• הוסף לסימניות
[Q

• הוסף לסימניות
ואם אתה רוצה למשל להפעיל אפליקציה של וינדוס 10 איך אתה מפעיל אותה שם?
ושוב אני שואל איך יודעים כמה זיכרון פנוי ?
זה נותן מחשב לכל דבר, אתה יכול להתקין כל תוכנה, ליצור קבצים וכו', רק שאין גישה לזה אלא דרך המכונה

• הוסף לסימניות
זה נותן מחשב לכל דבר, אתה יכול להתקין כל תוכנה, ליצור קבצים וכו', רק שאין גישה לזה אלא דרך המכונה
יפה מאוד!
לא ענו לי על הזיכרון

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לא ענו לי על הזיכרון

במנהל המשימות
וזה לוקח יותר מהראם - מכיון שלדוגמה מערכת ההפעלה של ווינדוס 10 לוקח (רציף כאשר אין תוכנות פתוחות כ 2 ג'יגה - ואילו ווינדוס 7 לוקח כ 1.5 ג'יגה - אז כאשר אתה מפעיל את המכונה אתה משתמש לפחות עם 3.5 ג'יגה - תוסיף על זה את התוכנה שאתה משתמש - אם זה אינד' לדוגמה. אבל היתרון שווה הכל שלפעמים לא עוזר תאימות - אז בלחיצת כפתור אתה עובד עם התוכנה....)

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה