דרוש מידע מכונות ימבמבם, ברד, פופקורן, מתנפחים, שולחנות משחק, להשכרה - הכי זול במרכז איפה יש?

• הוסף לסימניות
למי יש מידע היכן ניתן להשיג במרכז בזול
זה דחוףף לי !!!

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו יותר במרכז יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
מכירים במודיעין עילית השכרת מתנפחים לבית במחיר זול?

• הוסף לסימניות
0539262480
כמעט לקחתי ממנה אבל ביטלו לנו את האירוע- במבצע האחרון. אז ההמלצה לא מניסיון. אבל כמו שזכור לי היה מחיר טוב.
יש לי עוד אחת אבל בקרית מלאכי.

• הוסף לסימניות
להשכרה

טרמפולינה בירושלים- בגבעת שאול

מחיר ליום- 100 ₪

לחצי יום-60 ₪

לפרטים: 058-3223651
052-7143651
1695922195825.jpeg

• הוסף לסימניות
בית שמש זה טוב לכם יש ימבמבם וטרמפולינה 50 כל אחד לשלוש שעות

• הוסף לסימניות
מכירים במודיעין עילית כולל הובלה והעמדה?
אני מחפשת בזול טרמפולינה ענקית +בינונית ומכשיר ימבמבם
השגתי אחד שכולל הובלה דו צדדית והעמדה של הטרמפולינות יצא 950 ש"ח

• הוסף לסימניות
מכירים במודיעין עילית כולל הובלה והעמדה?
אני מחפשת בזול טרמפולינה ענקית +בינונית ומכשיר ימבמבם
השגתי אחד שכולל הובלה דו צדדית והעמדה של הטרמפולינות יצא 950 ש"ח
יש לי רק מכשיר ימבמבם להשכרה אם את מעוניינת

• הוסף לסימניות
יש לי רק מכשיר ימבמבם להשכרה אם את מעוניינת
מעדיפה מישהו אחד שיביא לנו למקום הכל יחד
או שיש לכם אפשרות להביא להחזיר? (ביום שישי, בעוד מס' שבועות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה