דרוש מידע מכונות ימבמבם, ברד, פופקורן, מתנפחים, שולחנות משחק, להשכרה - הכי זול במרכז איפה יש?

• הוסף לסימניות
תראי אני משכירה ב150 ש"ח מכונת סוכר+ 100 מקלות ל48 שעות באיסוף עצמי.
תודה!
כנראה אקח מההוא מהטרמפולינות
אותו מחיר והוא מביא לשטח... (בגלל הטרמפולינות אני מרויחה את ההובלה גם למכשיר באותו מחיר)

• הוסף לסימניות
משכירה מתנפח באשדוד, גודל 2.8 * 2.10 - 100 שח ל-5 שעות
וכן מכונת ימבמבם - 0548416762

• הוסף לסימניות
מחפשת מגלשת מים ענקית
בדומה לתמונה
עם 2 מסלולים
מישו מכיר במחיר שפוי(פחות מ 4000 ליום)?
מתנפח.jpg

• הוסף לסימניות
מחפשת מתנפחים רטובים בטלזסטון כולל הובלה. אשמח להמלצות וטלפונים

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליום רביעי הבא, ימבמבם,
ואשמח לשמוע באיזה טרמפולינה מדובר
תודה!!

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור מכונת אייס קפה/ וופל בלגי בבני ברק
למישהו יש מספר טלפון ?

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור מכונת אייס קפה/ וופל בלגי בבני ברק
למישהו יש מספר טלפון ?
כיף להשכיר יש להם אין לי כרגע את המספר שלהם

אם את רוצה לקנות/לשכור טרמפולינה מתנפחת עם מגלשות מים
לי יש בבני ברק לילדים עד גיל 11 בערך

• הוסף לסימניות
מחפשת השכרה של מתנפח +מכונת ברד
ל-3 ימים
מכירים משהו?
יש המלצות?
אשמח לשמוע:)

• הוסף לסימניות
בבני ברק באיזור רמת אהרון- רח 'סורוצרקין.

מכונת סוכר- ימבמבם מקצועית
להשכרה יומית במחיר מציאה, ב 70 ש"ח ליום.
מקרן להשכרה יומית 50 ש"ח.

פרטים ליצירת קשר 03616-2646 או 05484-617-09

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה