מכונית כביסה LG - מומלץ לקניה או לא?

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו המלצה או הסתייגות ממכונת כביסה LG?
(אל תפנו אותי לאשכול שהיה לאחרונה על הדיון על מכונות כביסה, כי יש שם המלצות על כל מיני חברות אחרות אבל לא על הנ"ל, קראתי אותו)
מי מכיר? תוצרת קוריאנית. שווה?
למי יש נסיון?

• הוסף לסימניות
לנו יש נסיון.
כבר 7 שנים בלי שום תקלה (לפני כמה חודשים "נעלמו" לה הצלילים של הלחצנים ושל סיום הכביסה וחזרו אחרי כמה ימים, וזהו. זאת התקלה היחידה שהיתה לנו)
מאד מרוצים ב"ה.

• הוסף לסימניות
לנו יש נסיון.
כבר 7 שנים בלי שום תקלה (לפני כמה חודשים "נעלמו" לה הצלילים של הלחצנים ושל סיום הכביסה וחזרו אחרי כמה ימים, וזהו. זאת התקלה היחידה שהיתה לנו)
מאד מרוצים ב"ה.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפני מס' חודשים, אבל אני מאוכזבת הכביסה לא יוצאת מספיק נקייה, אולי אני לא משתמשת איתו נכון, אשמח אם משהו שיוצאת לה כביסה נקייה בLG תתן לי טיפים.
אבל ככה היא עובדת מצוין, שקטה מאד, וסחיטה מצוינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;427264:
אנחנו קנינו לפני מס' חודשים, אבל אני מאוכזבת הכביסה לא יוצאת מספיק נקייה, אולי אני לא משתמשת איתו נכון, אשמח אם משהו שיוצאת לה כביסה נקייה בLG תתן לי טיפים.
אבל ככה היא עובדת מצוין, שקטה מאד, וסחיטה מצוינת.
תודה, עוזר לי כל מידע. אבל האם קנית את המכונה היחסית חדשה של 7 ק"ג?
ובאיזו א. כביסה את משתמשת?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני יותר משנה את ה-LG 7 ק"ג.
אין שום בעיות, אני מרוצה והכביסה יוצאת נקיה לגמרי...

החסרון היחיד שמצאתי בה, היא ההפרשים הלא כ"כ הגיוניים בטמפרטורות. כלומר, לא ניתן לכוון ידנית את המעלות אלא לבחור בין 0, 30, 40, 60 או 95 מעלות.
לי זה קצת חסר שאין 70 ו-80 מעלות, כי אני לא אוהבת להרתיח בחום כ"כ גבוה, אבל זה מה שיש והשלמתי עם זה...:)
בכל אופן, נאמר לי שרוב המכונות כיום בנויות באופן הזה של הטמפרטורות.
אם זה חשוב לך, כדאי שתשימי לב לפרט הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;427274:
תודה, עוזר לי כל מידע. אבל האם קנית את המכונה היחסית חדשה של 7 ק"ג?
ובאיזו א. כביסה את משתמשת?
אשמח לשמוע
7 ק"ג, עם המנוע החדש שמסובב את התוף ישיר, אם לזה התכוונת.
אני משתמשת באריאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה