מכונית ענתיקה (ברזל) מהיכן?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לרכוש מכונית ברזל דקורטיבית?
(סליחה על כניסה לפורום לא-לי אבל ידוע לי שצלמות משתמשות בזב לצילומי סטודיו)
תודה

• הוסף לסימניות
בשוק הפשפשים יש המון

בביתר ראיתי כזה בחנות "עיצובית"
גם בקניון נתקלתי בכזה

בגדול- בחנויות של מוצרים דקורטיבים

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת על מכונית קטנה, ראיתי פעם בעזרה ואחוה בב"ב

• הוסף לסימניות
אני אישית קניתי בחנות של ערבים באיזה חור בדרך לצפון
אבל נתקלתי בזה גם בקניון מודיעין - בחנות מתנות מתנות לגבר

• הוסף לסימניות
השם של המכוניות הוא 'מכוניות אספנות' יש להשיג גם אוניות, אקדחים, רובים...

היבואן: אצבעוני שדה עוזיהו 08-8667213 אם לא ימכור לפחות ייתן לך שמות של חנויות.

• הוסף לסימניות
יש גם בקניון פ"ת את החנות של המתנות לגבר (לא זוכרת את השם..) גם שם יש את כל האנתיקות האלה...

• הוסף לסימניות
לחנות קוראים ג'נטלמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהש;1023196:
לחנות קוראים ג'נטלמן

תשלמי לי, אני לא נכנסת לשם! זה נראה כמו מין מקום שלא בטוח שתצאי ממנו.... :D:D

אני לא ממליצה ללכת לשוק הפישפשים ביפו. פשוט כי אם את לא באה למשהו מסויים, שאת יודעת שקיים. אין לך מצב כל כך למצוא...
כמות של דוכנים, כמות של מוצרים. חלק מהמוכרים לא יודעים מה יש להם בכלל בחנות...
אולי כדאי שתבדקי באמת בחנויות קודם.

בהצלחה!

נ.ב.
אח"כ תעלי תמונה של המכונית המושלמת....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1023264:
אני לא ממליצה ללכת לשוק הפישפשים ביפו. פשוט כי אם את לא באה למשהו מסויים, שאת יודעת שקיים. אין לך מצב כל כך למצוא...
כמות של דוכנים, כמות של מוצרים. חלק מהמוכרים לא יודעים מה יש להם בכלל בחנות...
אולי כדאי שתבדקי באמת בחנויות קודם.

בהצלחה!

נ.ב.
אח"כ תעלי תמונה של המכונית המושלמת....;)
הייתי שם פעם אחת בחיים שלי ולא מצאתי את עצמי במקום הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה