מכוני שמיעה בירושלים

• הוסף לסימניות
בעקבות דלקות אוזניים חוזרות ונשנות רופא א.א.ג. שלח אותנו לבדיקה במכון שמיעה,
הקופה הביאה רשימה של 4 מכונים:
  • שמע קולינו
  • רות לוינסון
  • הדים
  • האוזן
אשמח לשמוע המלצות וכן האם יש מכון שעדיף ללכת אליו בשביל בדיקה רגילה של שמיעה+ נוזלים לתינוק בן 1.3 ש'?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי המלצות על שלושת הראשונים
במכון הדים יקבעו לך תור הכי מהר
בשמע קולינו תצטרכי להמתין כחודשיים.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי
ג"כ לבדיקה רגילה
הדים נותנים שרות מצוין
אבל ג"כ יש המתנה ארוכה...
[הם קובעים יום אחד ובו הם פותחים רישום לחודש הבא... וצריך להתקשר מוקדם כדי להיכנס לרשימה. במיוחד עם ילדים קטנים]
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רות לוינסון בסדר?
היחידה שהיה לה תור פנוי בזמן הקרוב.. (3 שבועות..)

• הוסף לסימניות
רות לוינסון - מקצועי מאוד במיוחד לילדים קטנים שלא כ"כ מדברים

• הוסף לסימניות
בדיקה רגילה של שמיעה בגיל הזה איננה אינדיקציה לרמת השמיעה במציאות.
הבן שלי היה שנתיים במעקבי בדיקת שמיעה תקופתיים כי בסינון שמיעה אחרי הלידה הוא נכשל 3 פעמים.

בכל פעם שהגעתי איתו אמרו לי שהוא על הגבול התחתון של הנורמה ויש חשש לירידה בשמיעה.
וזה אחרי שבבדיקה הוא לא התייחס בכלל לקריאותיה של הבודקת כי בדיוק עניין אותו הכלבלב שהוא ראה על הקיר... ולפי התנהגותו בבדיקה הוא אמור להיקרא חירש... אין לי מושג על סמך מה הן קובעות את רמת השמיעה.

הפסקתי ללכת לביקורת עד שהוא יגדל ממש (כיום הוא בן 3) הוא מדבר מעל רמת גילו, חוזר על דברי הגננת וכ"ו
בינתיים אני לא יודעת עד כמה הוא שומע רחשים...

לא אמרתי לא ללכת להיבדק אבל רק לא להילחץ מהתוצאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה