מכונת ביגים של morgana

• הוסף לסימניות
קנינו מכונה של החברה הנ"ל דגם: Docu Creasa 52
ואחרי כל עבודה גדולה יחסית (כמה מאות) היא מתקלקלת,
החברה מגיעה ומחליפה בורג ומחזירה לנו, זה קרה 4 פעמים!
אנו דורשים שיחליפו לנו את המכונה, והם טוענים שיש אחראיות ולא מחליפים, וכשאני שואלת מה יהיה לאחר האחריות, אומרים לי אל תדאגי זה לא יקרה שוב...
מִשהו עבר מַשהו דומה?

• הוסף לסימניות
מתוך סקרנות: ספרי לי על המכונה הזו: אוטומטית/חצי ידני/ (ידני אני מבינה שלא)
מה מחירה?
איפה קניתם?
תודה!

• הוסף לסימניות
המכונה ידנית, קטנה ועלתה 5000 ש"ח לפני מעמ,
קנינו חדשה מהקופסא, ואחרי כל עבודה היא מתקלקלת,
איפה קנינו- עדיין לא רוצה להלשין...

• הוסף לסימניות
המכונה ידנית, קטנה ועלתה 5000 ש"ח לפני מעמ,
קנינו חדשה מהקופסא, ואחרי כל עבודה היא מתקלקלת,
איפה קנינו- עדיין לא רוצה להלשין...

• הוסף לסימניות
1. מה זה מתקלקלת מה הקלקול?
2. מה ציפית ממכונה שמוגדרת לעבודה "משרדית" של כמה ביגים בודדים מדי פעם ולא, לא מדובר על מאות ביגים בכל פעם אלא על כמה בודדים את מציינת את עלות המחיר כאילו שזה נתון חשוב מסתבר שלא זה המחיר הנורמלי +/- למכונות מסוג זה כמו כן יכול להיות שגם לחברה טובה כמו זאת שאת קנית ממנה יהיו מוצרים שהם לא איכותיים כ"כ.
3. כמו שציינת המכונה נמצאת במסגרת אחריות ומאחר והקלקול נוצר כתוצאה ישירה של עבודה ולא מפגם בייצור החברה לא תחליף את הציוד שנרכש אלא תתקן ותו לא, אני מדבר מתוך ניסיון עם מס' חברות ולא רק זאת שקנית ממנה
4. יש מכונה דומה בחברה אחרת שיושבת במרכז הארץ נכון לא אותו יצרן ולא אותו הדגם אבל לא נופלת באיכות ולא עושה בעיות והיתרון הגדול שהיא עולה כחצי מחיר מהמחיר ששילמת

• הוסף לסימניות
אני מוכר מכונת ביגים / פרפורציה

במצב מצוין מאוד חצי אוטומטית

נמכרת עכב שידרוג

052-712-62-72 (אלעד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה