מכונת הטבעה

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה של הטבעת 1500 שמות פרטיים על ספרים, כמתנה לתורמים.
רציתי לשאול, כיון שזו אינה הפעם הראשונה שאני שולח את זה לבעלי מלאכה במחירים של אלפי שקלים, אולי משתלם לי פעם אחת להשקיע ברכישת מכונה להטבעה באותיות?

אם יש למישהו מידע בענין של מחירים וסוגים של מכונה ואותיות, אני מאד יודה לו אם הוא יפרסם אותו.

כמו"כ מידע על מחירי ומקומות שיווק של גלילי זהב בשביל ההטבעות, והאם אפשר במכונה זו להטביע בגלופות ועד איזה גודל.

כמו"כ כמה זמן עבודה כרוך כל ספר.

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה משתלם לך לעשות לבד 1500 ספרים או שתעשה עוד... זה עולה בערך 2,500$ ממה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
זו לא פעם ראשונה ולא פעם אחרונה, אחת לחודשיים שלושה אני צריך לעשות הטבעה ל-1500 יח'.
אם המכונה עולה עד 15000 ש"ח זה משתלם לי.

השאלה היא איפה משיגים אותה.

• הוסף לסימניות
האם יש גם מכונות ללא גלופות

לדוגמא הטבעת שם על סידור בודד

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול את פרינטיב בירושלים. יש להם אחת כזאת. זה לא משנה הכמות, זה משנה ההטבעה.

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה של הטבעת 1500 שמות פרטיים על ספרים, כמתנה לתורמים.
רציתי לשאול, כיון שזו אינה הפעם הראשונה שאני שולח את זה לבעלי מלאכה במחירים של אלפי שקלים, אולי משתלם לי פעם אחת להשקיע ברכישת מכונה להטבעה באותיות?

אם יש למישהו מידע בענין של מחירים וסוגים של מכונה ואותיות, אני מאד יודה לו אם הוא יפרסם אותו.

כמו"כ מידע על מחירי ומקומות שיווק של גלילי זהב בשביל ההטבעות, והאם אפשר במכונה זו להטביע בגלופות ועד איזה גודל.

כמו"כ כמה זמן עבודה כרוך כל ספר.
שלום. האם מצאת בסוף משו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה