מכונת הכביסה חטפה "דמנסיה"

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור?
ראשית קצת היסטוריה: זה קרה כמובן בעיתוי הכי קריטי, תינוקת נולדה למז"ט, העקרת לא הייתה בבית והאב המסור ניסה את כוחו בכיבוס. הניסוי הצליח וכולם היו מלאי גאווה. הילדים היו לבושים בבגדים נקיים וריחניים. טרם חזרה האם הבייתה והמכונה "השתגעה" הוציאה מים לא בזמן, נזלה ודלפה. הטכנאי הוזעק והודיע כי הבעיה היא בלוח פיקוד המכונה. (AEG, מכנית) הוא שלח את לוח הפיקוד לתיקון, התקין שוב, והעניינים שבו למסלוללם: הכביסות כובסו והאם חזרה הבייתה לילדים מטופחים להפליא מלווים באב גאה. אחרי כביסה או שניים קרה למכונה דבר מוזר- היא לא סחטה למרות שהתכנית כללה סחיטה. סובבתי שוב לסחיטה- המכונה סחטה. יום יומיים ושלושה ו...שוב אותה בעיה.
משחזרה התופעה הוחלט לקרוא לטכנאי בטרם יגיעו ימי הלחץ טרום חג הסוכות. הטכנאי הכי אמין באזורינו לא היה זמין. עד שאותר והסביר שהוא לא עובד ערב חג כי הוא עסוק, לבסוף ריחם ובא לתקן משהו אחר דחוף יותר ולגבי המכונה הסביר שכנראה המכונה התעייפה לה במהלך השנים ולעיתים סוחטת ולעיתים לא.
לי נראה שהקב"ה מתאווה לתפילותי, כי אחרי כל הכנסת מכונה אני מרימה עיניים לשמים בתפילה לבורא עולם שיעזור והמכונה תסחט. (הערב שכחתי להתפלל ו...שוב המכונה לא סחטה.)
מה אתם אומרים? מישהו אולי מבין בזה/ נתקל בכזו תופעה ומצא לה פתרון?

• הוסף לסימניות
כדאי לך לנסות אצלי זה עבד!!!!

למטה במכונות AAG יש מכסה קטן מלבני,פתחי אותו . שימי מגבת מתחת - זהו הפתח שמוביל למשאבת המכונה .
פתחי את הצינורית הקטנה המסובבת הוציאי ממנה את המים-סגרי את הצינורית בחזרה.
לאחר מכן סובבי החוצה את ההברגה הפנימית יותר- אל תבהלי יצאו המון מים וגם הרבה לכלוך, הלכלוך הזה עוצר את המשאבה מלסחוט !
הכניסי את אצבעותיך פנימה ונסי לבדוק אם לא נותר עוד לכלוך בפנים . סגרי הכניסי את הצינורית הקטנה למקומה והפעילי .
והיה אם המכונה עובדת לך רגיל הרי שהיתה חסימה בגלל הלכלוך אם לא לדאבוני נראה לי שהמשאבה שלך גוססת.
הוראות אילו קבלתי מטכנאי ידוע , מאז אחת לתקופה אני עושה כך ולא מגיעה לבעיות אלו
ואם שאלת יש לי את המכונה הרבה שנים בלע"ה
בהצלחה (זה לא קשה כפי שזה נראה)

• הוסף לסימניות
תודה, ננסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;658490:
למטה במכונות AAG יש מכסה קטן מלבני,פתחי אותו . שימי מגבת מתחת - זהו הפתח שמוביל למשאבת המכונה .
לאחר מכן סובבי החוצה את ההברגה הפנימית יותר- אל תבהלי יצאו המון מים וגם הרבה לכלוך, הלכלוך הזה עוצר את המשאבה מלסחוט !
הכניסי את אצבעותיך פנימה ונסי לבדוק אם לא נותר עוד לכלוך בפנים . סגרי הכניסי את הצינורית הקטנה למקומה והפעילי .
והיה אם המכונה עובדת לך רגיל הרי שהיתה חסימה בגלל הלכלוך אם לא לדאבוני נראה לי שהמשאבה שלך גוססת.

נתקי את המכונה מהחשמל קודם!

• הוסף לסימניות
לי נראה שהקב"ה מתאווה לתפילותי, כי אחרי כל הכנסת מכונה אני מרימה עיניים לשמים בתפילה לבורא עולם שיעזור והמכונה תסחט. (הערב שכחתי להתפלל ו...שוב המכונה לא סחטה.)
כך משכתי במשך שלוש שנים: כל מכונה - תפילה.
לבסוף, הטכנאי החליף משאבה. ובשנתיים האחרונות, ב"ה, המכונה סוחטת.
אבל, אני פחות מתפללת ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;658490:

בדוק שזה עוזר.
אמר לי את זה טכנאי של החברה אבל לפעמים אן מה לעשות וצריך להחליף משאבה. (זה מה שהיה אצלי למרות שהתיקון החזיק שתי מכונות :))
אה.. ומזל טוב..

• הוסף לסימניות
תפתחו את הפילטר של המכונה ותנקו טוב בפנים אצלנו נתקע חרוז בחלק היותר פנימי של הפילטר ובגלל זה המכונה לא סחטה, צריך ממש להחדיר את היד לבפנים ולבדוק טוב טוב כי בדרך כלל בעיית סחיטה של המכונה זה בגלל סתימה.
בהצלחה ורפו"ש למכונה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה