מכונת הכביסה לא משתמשת באבקה :(

• הוסף לסימניות
לאחר אשכולי אשכולות בנושא5 הכביסה נשארנו ללא פתרון...

האם מישהו התנסה לפני שנזמין טכנאי ונעניק לו את מיטב כספנו?

מכונת AEG סטנדרטית, מכנית. האבקה לא נשטפת ונשארת במגירה.
מה עושים???

תודות
!!!

• הוסף לסימניות
תוציאי את המגירה ותשטפי אותה טוב טוב.
יכול להיות שהצטברה שם אבקה מיובשת וגורמת לפקק תנועה..

• הוסף לסימניות
מבריקה לגמרי...
כמובן ששטפתי וניקיתי.

:(

• הוסף לסימניות
אצלי היתה פעם כזו בעיה, הגיע טכנאי וראה שהברז פשוט לא פתוח עד הסוף:( והמכונה לא מספיקה לשאוב את האבקה עם זרם חלש כזה.
לקח 70 ש"ח על סיבוב הברז והלך...:eek:

תשאלו, איך נסגר הברז?
היה כמה ימים קודם אינסטלטור שתיקן פיצוץ בצנרת, סגר את הברז ולא פתח עד הסוף, אחרי שרצח מחיר על התיקון, כמעט התעלפנו שגם המכונה הלכה:eek:

תבדקי, לא יזיק.

• הוסף לסימניות
אם בכל זאת לא הסתדרת, יש לי טכנאי מדהים בירושלים חרדי מקצוען ברמה ומאד זול. רק אני לא יודעת אם מגיע לכל השכונות בי-ם

• הוסף לסימניות
גם המכונה שלי בבעיה כזו אני כבר לא מזמינה טכנאי..
כי בתוכנית לקנות חדשה (בשימוש כבר 10 שנים כמעט)
אני פשוט עוזרת לה לסחוב את האבקה..
כשהמכונה מתחילה לעבוד ואני שומעת את המים זורמים למגירה (משום מה המים מגיעים למגירה של המרכך במקום לזו של האבקה) אני שופכת כוס מים לתא של האבקה והאבקה מתגלשת פנימה.

• הוסף לסימניות
10 שנים למכונה טובה זה לא הרבה. שלי כבר תשע כמעט ואני רוצה שתחיה בע"ה עוד תשע לפחות... :)
יעל- את אומרת /שאצלך המים נכנסים רק לא לוקחים הכל? אצלי זה בכלל לא מתקרב, אפילו לא נרטב.

• הוסף לסימניות
פרוזה- אני אשמח מאוד למספר.
\אולי הוא יתן יעוץ בטלפון?

• הוסף לסימניות
10 שנים למכונה טובה זה לא הרבה. שלי כבר תשע כמעט ואני רוצה שתחיה בע"ה עוד תשע לפחות...
יעל- את אומרת /שאצלך המים נכנסים רק לא לוקחים הכל? אצלי זה בכלל לא מתקרב, אפילו לא נרטב.
אצלי המים מגיעים למקום הלא נכון כאילו משהו זז שם בצינורות בפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1129935:
היום את שומעת על מכונות שצריך כל 5 שנים חדשה,
הלוואי ותשרוד לי יותר..
זה נראה שיש אצלך חסימה..
אצלי המים מגיעים למקום הלא נכון כאילו משהו זז שם בצינורות בפנים.
מכונת AEG מלפני 9 שנים, עוד לא אמורה לשבוק חיים.
תשקיעי תיקון.

אני עכשיו החלפתי לאגרים למכונה הזאת!

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה כבר כך?
אצלי זה היה לפני כמה זמן (מכונה של שנתיים) למשך יום ואח"כ הסתדר מעצמו.

• הוסף לסימניות
תבדקו במקום שהמים נכנסים למכונה (לא בברז, במכונה) אם המסננת אינה סתומה ע"י אבנים קטנות. אצלנו היה פעם אחת דבר כזה.

• הוסף לסימניות
זה כבר כמה חודשים, המים נכנסים למכונה ולכן זה לא חסימה חיצונית, אבל לא מגיעים לשטוף את האבקה. כרגע אני שופכת שם מים לפני הכביסה וגורמת לאבקה להישטף אבל אני מאמינה שזה פחות מנקה כך. חוץ מזה שזה לא מאפשר לשים שני סוגים או משהו.

• הוסף לסימניות
אולי תשתמשי בנוזל לניקוי כביסה במקום אבקה

• הוסף לסימניות
יכול להיות רעיון אבל צריך לפתור את הבעיה- זה מפריע גם למרכך וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
יש לאריאל, אם אני לא טועה, כדור כזה שמכניסים בתוכו אבקה לתוך התוף עצמו.
ככה אני עושה אצלי (מכונה עם פתח עליון) אחרי שאני סוגרת את התןף אני שמה אבקת כביסה + נוזל קליה על התוף.
זה כואב לגלות אחרי שעה + שהמכונה עבדה לשוא בלי אבקה...

• הוסף לסימניות
יש לך מושג איפה קונים את זה?
למרות שאני בכל אופן רוצה לפתור את ענין המגירה.

• הוסף לסימניות
ראיתי מצורף לאבקה, אם אני לא טועה. זה היה בירוק ולבן ולכן אני חושבת שזה של אריאל. בכ"א אני אבדוק בסופר ואחזור אלייך, בל"נ, עם פרטים יותר מדויקים.

ניתן גם לברר אצל פרוקטר אנד ג'מבל בטל' 1800-666-775
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכדורים האלו זה דבר טוב, אך יחסית מאוד יקר

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת למתקן שמכניסים לתוכו את האבקה, לא לכריות ג'ל שארוזות אחת אחת וצריך רק לזרוק למכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה