מכונת הכביסה קורעת בגדים...מה עושים?

• הוסף לסימניות
כבר פעמיים גיליתי קרעים מוזרים בבגד אחרי הכביסה. אמרו לי שהמכונה קורעת את זה.
קרה לכם?

מה עושים? מזמינים טכנאי בעלות של300 ש"ח לביקור?
או שאפשר לתקן לבד?

• הוסף לסימניות
אצלי קרה שנקע בגד כי הוא היה תפוס קצת בדלת.....

• הוסף לסימניות
תעברי עם היד על כל פנים המכונה, על כל התוף מסביב ותראי אם לא נתקע משהו באחד החורים והוא זה שקורע,
כמו"כ, גם בתוף קפלי הגומי שבפתח המכונה, לי פעם נתקע שם חצי תיק תק שהשתחרר מגופיה וקרע לי סדין אחד לגזרים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמה זמן סחיטה?

• הוסף לסימניות
גם לי אותה תופעה שאשמח לתשובה.
בדקתי את התוף החיצוני והפנימי ואין כלום.
המכונה בת שנתיים של בוש.
יש כמה אפשרויות של סחיטה: 1000-800-600-400.

• הוסף לסימניות
תבדקו שאין חומרים חריפים מעל המכונה. אם יש, הסירו אותם משם! לפעמים נוזל מעט מהם ומגיע למכונה ונוגע בבגדים וזה מה שקורע את הבגדים.

• הוסף לסימניות
צלצלתי לשרות של המכונה ואמרו לי שביקור טכנאי 250 ש"ח

בדקנו את פנים המכונה ואין שום דבר בולט.

להזמין או לא?

• הוסף לסימניות
גם במהירות סחיטה נמוכה זה קורע?

• הוסף לסימניות
יש מקומות שהבדיקה חינם
אני מכירה מקום כזה בירושלים
נראה לי קוראים להם א. מרכז שירות 0528081313

• הוסף לסימניות
עשיתי קצת חיפוש בפרוג וראיתי שכמה התלוננו על מכונת AEG שקורעת בגדים. והטכנאי טוען שאין שום בעיה.
אני מקוה שזה לא מה שקורה אצלי..

אני אנסה מהירות סחיטה יותר נמוכה

• הוסף לסימניות
אני באופן קבוע מורידה את מהירות הסחיטה ל-600
הבנתי מטכנאי שמהירות חזקה מזיקה לתוף

• הוסף לסימניות
לי היה פעם שאיזה חלק קצת זז בתוך התוף והיה קורע בגדים ולא היה שווה לתקן, הטכנאי אמר לשים את הבגדים בכמות לא גדולה נגיד חצי תוף או רק קצת יותר, ואז הם לא צפופים ולא מתחככים באזור המחוספס ולא נקרעים.
אבל אז במכונה ההיא אלו היו קרעים גדולים ומשמעותיים, אבל באופן כללי גם במכונה הזו יש לפעמים קרעים קטנטנים מוזרים שאמורים להיות מכביסה או מייבוש, אין לי מושג. אם מישהו יודע תקנה לזה!

• הוסף לסימניות
תבדקו את סלי הביסה אם אין בהם נמלים שמכרסמים את הבגדים.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים החלפת גומיות של הפתח של המכונה פותר את הבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;1300713:
גם לי אותה תופעה שאשמח לתשובה.
בדקתי את התוף החיצוני והפנימי ואין כלום.
המכונה בת שנתיים של בוש.
יש כמה אפשרויות של סחיטה: 1000-800-600-400.

איזה דגם של בוש?
גם לי יש את הבעיה
בזמנו מישהי/ו בפורום התחיל/ה לארגן קבוצה לתביעה נגד בוש
מעניין מה נהיה עם זה

• הוסף לסימניות
הפתרון היחיד זה לכבס כל פעם חצי כמות בחצי זמן.
לי זה היה במכונה של AEG

• הוסף לסימניות
גם אצלי בגדים היו נקרעים -
מה שגיליתי בסוף, זה שהמרכך כביסה גורם לזה.
מאז שהפסקתי להשתמש במרכך הכביסה - הבגדים הפסיקו להיקרע.
(הייתי משתמשת במרכך בכמות נדיבה).

• הוסף לסימניות
היה לי את אותה תקלה הזמנתי טכנאי והוא גילה שיש אבנית בין הגומי לתוף ובגדים שנכנסו השתפשפו באבן ונקרעו מומלץ להסיר את האבן עם סכין או משייף

• הוסף לסימניות
פעם קניתי בטעות אבקת כביסה של אריאל
זה קרע לי עשרות בגדים עד שעליתי על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה