מכונת כביסה מכונת כביסה בוש או קונסטרוקטה

• הוסף לסימניות
זהו, הרמתי ידים.
המכונה מקצרת כל יומיים, התיקונים מחזיקים שבועיים, ומכשירי החשמל שנופלים בכל קצר עלולים לקרוס בכל רגע.
אז מה לקנות?
בוש או קונסטרוקטה?
שמעתי על בוש בנוסף על כל המעלות, שיש לה קטע שלא מוציאה כביסה נקיה ותמיד צריך להוסיף מלבינים.
שמעתי על קונסטרוקטה שממש מצוינת אבל מרעישה...(ובוש שקטה שקטה)
בעלי נסיון, האם אתן מוכנות לעשות לי סדר בדברים?(מעלות, חסרונות, דגמים, קבולת, עוצמה, רעש, נקיון, מחיר וכוו', ולא כתבתי לפי סדר החשיבות)
זה דחוווף!!!
(כדי שאני לא אצטרך ח"ו לפתוח אשכול איזה מקרר או מחשב לקנות...:))
תודה.

• הוסף לסימניות
יש מכונה של telsa מאוד טובה,
אבל היא יקרה

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה ואני ממש לא מרוצה
שמעתי לאחרונה על הרבה מאד שלא מרוצים...
וכנ"ל לגבי באוקנכט

• הוסף לסימניות
לי יש בוש ומאד מרוצה.
עם כביסה לבנה כמו חולצות וכו' היא לפעמים מפשלת.

• הוסף לסימניות
יש לי קונסטרוקטה, נחמדה
האמת לא ניסיתי משו אחר אז אני לא יודעת
אבל מרעישה היא ממש לא! שקטה לגמרי.
יכול להיות שאחרי כמה שנים היא כבר לא מוציאה כביסה נקייה כמו בהתחלה, אבל לא ממש בדקתי את זה כך שלא בטוח.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון גם קיבולת.
יש לי AEG ישנה, רוצה להחליפה כי 5ק' קיבולת - זה מינימלי ביותר.
כל ה"מותגים" הגרמניים הם יצור סיני זול. כך שקונסקרוקטה, בוש, וכל המכונות שמחירן לא עובר בהרבה את ה 2000 הן פחות או יותר מאותה איכות.
יש את מילה - שנקראת טובה יותר וכן יקרה יותר.
כמו"כ כדאי לקחת בחשבון את משך זמן האחריות שהחברה מציעה.

• הוסף לסימניות
יש לי בוש, די חדשה, ואני מאוד מרוצה.
כשקניתי אמרו לי בחנות שסימונס - בוש וקונסטרוקטה הם למעשה אותה חברה היום.
ובאמת השירות שלהם הוא מחברה אחת ואותו יבואן מייבא אותם.
בכל מקרה, כל טכנאי יגיד לך שהמכונות היום מיוצרות כדי להחזיק מעמד 5-7 שנים.
ה8 ק"ג הכי איכותית. היא היחידה שמיוצרת בגרמניה.

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד מ-AEG, אם כי אני לא מכירה את הדגמים החדשים. המכונה שלי כבר יותר מ-10 שנים מוציאה בגדים נקיים להפליא בלי מאמץ.

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה. אני דווקא די מרוצה. יוצא נקי ולא מרעיש. רק בעיה אחת יש לי איתה:

לאחרונה בכל פעם שאני פותחת את התא של אבקת הכביסה, המקום המיועד למרכך כביסה מלא במים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;930788:
לי יש קונסטרוקטה. אני דווקא די מרוצה. יוצא נקי ולא מרעיש. רק בעיה אחת יש לי איתה:

לאחרונה בכל פעם שאני פותחת את התא של אבקת הכביסה, המקום המיועד למרכך כביסה מלא במים.
אין למי לפנות כדי לשאול מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;930788:

תפתחי את התא של המרכך ותוצאי אותו ותשטפי אותו טוב במים חמים מהברז

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיו בחגים של קונסטרוקטה כי זה אותו דבר כמו הבוש רק יותר זול ואין לי ענין לשלם על מותג בזה העיקר שיהיה טוב, אמין וחזק
קנינו של 8 ק"ג כי רק זה גרמני באמת, אין לי מושגים על מכונות אחרות אבל אני מרוצה והכל טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;930788:

אצלי אני מנקה את התא של המרכך ואז זה נעלם. (יש לי AEG)
יש שם גם חלק נשלף אני לא יודעת אך זה אצלך אבל תנסי.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו גם כן מכונה לפני חצי שנה,
קיבלנו המלצה חמה על קונסטרוקטה דווקא, של ה8 ק"ג מאדם שמתעסק עם זה ואנחנו סומכים על שיקול דעתו.
אחרי בדיקה פה בפורום גילינו חוו"ד על ה"מילה", ושאלנו עליה, התשובה היתה "זו ליגה אחרת".
אז דבר ראשון- היא מאוד יקרה, כמעט פי שניים,
דבר שני- חלקי החילוף שלה גם מאוד יקרים.
בסוף קנינו אותה, ואיכות הכביסה היא דבר שלא ניתן בכלל לוויכוח! מיוחד מאוד!
לדוגמא, בן השנה וחצי שלי מתנגד בתוקף לסינר, עד אז היינו פשוט מורידים את החולצה שלו בכל ארוחה, עכשיו... נו, מזכיר את הפרסומת "יש אריאל"... אני אמנם משפריצה על כביסה מלוכלכת במיוחד רסס כבס, אבל לא מעבר לזה. והצבעים של הבגדים נשמרים מקסים!
כמו כן, הטכנאים שאיתם התייעצנו אמרו לנו שמדובר במכונה חזקה מאוד, שאמורה בעז"ה להחזיק מעמד שנים רבות (לו יהי) בכל מקרה כבר עשינו ביטוח... (מלבד השנה חינם)
בקיצור- אם יש לך מעל חמש מכונות בשבוע, ובעיקר קטנים שמלכלכים- כדאי לך לשקול את העניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;930670:
לי יש בוש ומאד מרוצה.
עם כביסה לבנה כמו חולצות וכו' היא לפעמים מפשלת.

אין כמו בוש, הן בנקיון והן בתוכניות המעולות שלה, ועולה על כולנה זו תוכנית של 15 דק' שניתן שמשמשת אותי בלי סוף.

בתחילת הדרך גם אצלי החולצות לא יצאו משהו עד שבעלת מכונה של בוש לימדה אותי לכבס אותם על 60 מעלות(!) ומאז- לחולצות שלום ונקיון!

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;930844:
קיבלנו המלצה חמה על קונסטרוקטה דווקא, של ה8 ק"ג מאדם שמתעסק עם זה ואנחנו סומכים על שיקול דעתו.
אחרי בדיקה פה בפורום גילינו חוו"ד על ה"מילה", ושאלנו עליה, התשובה היתה "זו ליגה אחרת".
אז דבר ראשון- היא מאוד יקרה, כמעט פי שניים,
דבר שני- חלקי החילוף שלה גם מאוד יקרים.
לדוגמא, בן השנה וחצי שלי מתנגד בתוקף לסינר, עד אז היינו פשוט מורידים את החולצה שלו בכל ארוחה, עכשיו... נו, מזכיר את הפרסומת "יש אריאל"... אני אמנם משפריצה על כביסה מלוכלכת במיוחד רסס כבס, אבל לא מעבר לזה. והצבעים של הבגדים נשמרים מקסים!
כמו כן, הטכנאים שאיתם התייעצנו אמרו לנו שמדובר במכונה חזקה מאוד, שאמורה בעז"ה להחזיק מעמד שנים רבות (לו יהי) בכל מקרה כבר עשינו ביטוח... (מלבד השנה חינם)
בקיצור- אם יש לך מעל חמש מכונות בשבוע, ובעיקר קטנים שמלכלכים- כדאי לך לשקול את העניין.
התאור שלך מעלה לי את הרוק...
כמה שילמת עליה?
כמה עולה לך הביטוח?
האם הביטוח מכסה את החלקים היקרים שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;930875:
התאור שלך מעלה לי את הרוק...
כמה שילמת עליה?
כמה עולה לך הביטוח?
האם הביטוח מכסה את החלקים היקרים שלה?
שילמנו 5100 בעשרה תשלומים.
הביטוח נראה לי משהו כמו 240 ש"ח לשנה
והוא מכסה את החלקים היקרים- הווה אומר המנוע, הכרטיסים הדיגיטליים (הכי מועד) ושאר ירקות.
את הציר והגומיות הוא לא מכסה, ואל תשאלי אותי בדיוק למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;930878:
שילמנו 5100 בעשרה תשלומים.
הביטוח נראה לי משהו כמו 240 ש"ח לשנה
והוא מכסה את החלקים היקרים- הווה אומר המנוע, הכרטיסים הדיגיטליים (הכי מועד) ושאר ירקות.
את הציר והגומיות הוא לא מכסה, ואל תשאלי אותי בדיוק למה.
ציר וגומיות זה דבר יקר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;930844:
כמה ק"ג היא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה