מכונת כביסה מכונת כביסה בוש- כביסה במים קרים

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאין לי במכונה (של בוש) הגדרת טמפרטורה? רק לפי התכנית הרצויה?!
יש לי כפתור של בורר תכניות, וחוץ מזה צג שתחתיו לחצנים כדי לשנות מהירות סחיטה, לנעול, ולקצר את זמן התכנית.
מה פספסתי?
אשמח לעזרה דחופה (בגד חדש שחייב כביסה במים קרים)!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בדגם
אצלי יש אפשרות לשנות.

• הוסף לסימניות
אין לך אפשרות לבחור טמפרטורה? זה ברירת מחדל בכל תכנית?
אצלי בבוש אפשר

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאין לי במכונה (של בוש) הגדרת טמפרטורה? רק לפי התכנית הרצויה?!
יש לי כפתור של בורר תכניות, וחוץ מזה צג שתחתיו לחצנים כדי לשנות מהירות סחיטה, לנעול, ולקצר את זמן התכנית.
מה פספסתי?
אשמח לעזרה דחופה (בגד חדש שחייב כביסה במים קרים)!
לא מאמינה שיש מכונה בלי אופציה לשינוי טמפ',
לי יש בוש דיגיטלית ויש כפתור....

תעשי ניסויים....או שתתקשרי לשירות לקוחות, הכי פשוט.

• הוסף לסימניות
בבוש שלי אין אופציה של בחירת טמפ'. לא נמצאת כרגע מולו בשביל לראות אם יש תוכנית עם 0 מעלות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זו המכונה שלי:

11.png

מישהו מכיר? איך משנים טמפרטורה?

• הוסף לסימניות
20 מעלות זה לא מספיק קר? ולגבי האורך, יש לך לחצן לקצר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה