מכונת כביסה מכונת כביסה בלרס, ותכניות כביסה בכלל

• הוסף לסימניות
הקריסטל הישנה שלי הלכה לעולמה, קצת לפני שמלאו לה ח"י שנים.
קניתי מכונה 8 ק"ג של בלרס. קיבלתי אחת מתצוגה אז אין לה הוראות הפעלה ואני לא מצליחה למצוא אותן באינטרנט.
לא שמסובך להבין איך לתפעל, אבל לא ברור לי על איזו תכנית אני אמורה לשים את הכביסה הרגילה.
יש תכנית ECO שלוקחת 3 שעות, ויש תכנית "כביסה מעורבת" של שעה בערך.
הגיוני כביסה בשעה? אני רגילה למכונה עתיקה אז אין לי מושג... במה אמורים להשתמש בתור ברירת מחדל, בתכנית ECO?
אם למישהו יש הוראות הפעלה של המכונה הזו אשמח לקבל צילום כי בכל זאת יש איזה כפתור או שניים שלא ברורה לי מטרתם.

• הוסף לסימניות
אקו זו תוכנית אקולוגית, חסכונית, שהיא תוכנית ארוכה אבל חוסכת במים ובחשמל. זו לא אמורה להיות התוכנית השגרתית אא"כ לא אכפת לך עכשיו 3 שעות.
אין לי את המכונה הזו, אבל ככה זה במכונה שלי וגם במכונות אחרות שראיתי.
תוכנית מעורבת אצלי (בוש) זו תוכנית רגילה, אבל מיועדת רק למכונה מלאה חלקית.
אם רוצים מכונה מלאה אפשר תוכנית אקולוגית ואפשר תוכנית כותנה, אני משערת שגם במכונה שלך יש תוכנית כותנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה