מכונת כביסה מכונת כביסה- המלצות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה למכונת כביסה טובה תעבוד כמו סוס ללא תיקונים
בכל חנות ממליצים לנו על משהו אחר.
תודה

• הוסף לסימניות
אני מיד אחרי פסח רכשתי מכונת כביסה, ובכדי לא להתבלבל מן החנויות למינהן שאלתי את הטכנאי שלי שנחשב לאמין בעיני כך אמר לי:
יש 3 חברות שהוא ממליץ: בוש קוסקרוטה, בוש ועוד משהו שאני לא זוכרת דוק 7 ק''ג.
בסופו של דבר רכשתי בוש מרוצה עד הגג

• הוסף לסימניות
בוש 8 ק''ג
דגמי בוש יש טורקי פולני וגרמני
טורקי הכי זול ולכן נחשב פחות אמין
פולני יותר יקר ונחשב יותר אמין
גרמני הכי יקר והכי אמין
לאחר בירור מעמיק כולל חוות דעת בזאפ
המלצות טכנאים וחמש חנויות

לפני שנה וחצי
קניתי בוש פולני 8 ק''ג דגם WAN 24261 ב-2000 שקל
הוספתי 200 שקל בשביל אחריות ל-5 שנים (במקום שנה )
האחריות היא על כל חלקי המכונה דבר שנותן לך שקט ל5 שנים
מרוצה עד הגג
שקטה , כביסה נקיה
מומלצת ולא יקרה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על מכונת כביסה טובה ושקטה במיוחד

• הוסף לסימניות
שקטה וטובה LG
מעולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה