התייעצות מכונת כביסה חדשה שמרעישה וזזה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

לפני כחודשיים קנינו מכונת כביסה גדולה ק"ג של סמסונג והיא מעולה ב"ה מלבד שהיא ממש מרעישה ממש וזזה בסחיטה.
אני פשוט מפחדת שזה יחמיר עם השנים.... יש תוכנית שקטה אבל כל התוכניות האחרות מרעישות.
מה אתם אומרים, להתלונן לחברה? למי? או לחנות שזה נקנה?

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעיה בפילוס של הרגליות.
צריך להתאים את הרגליות של המכונה לרצפה. (הרצפה קצת לא ישרה)
הרגליות עשויות מברגים.

לי השרות עשה את זה אחרי שהרעישה.
ואם זה קורה כשיש מתחת עגלה ?

• הוסף לסימניות
בתחתית המכונה יש ארבע רגליות מוברגות.
יתכן ואינן מכוונות בשווה/בהתאם לרצפה.
תנסו לנענע מעט את המכונה כשהיא ריקה ותשימו לב ועין אם היא מתנדנדת ולאיזה כיוון.
באותו מקום שהיא גבוהה מידיי או נמוכה לסובב את הרגלית ימינה או שמאלה עד שהמכונה תתייצב.
הברגים האלה בעצם מגביהים או מנמיכים את המכונה בהתאם לצד שסיבבתם.

מקווה שהובנתי!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לישר רגליים
המכונה שלי כנ"ל הרעישה וזזה בצורה מלחיצה
(וכשהיא לא עבדה לא היתה נראית שמתנדנדת)
לאחר תקופה העברתי אותה מקום
ופתאום נהיה שקט
כנראה במקום הראשון הרצפה לא היתה ישרה והרגליים לא עמדו יציב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה